Boksbal huren

6 aanbieders gevonden. De huurprijs hang af van de uitvoering en het formaat, waardoor de prijs verschilt van € 120,- tot € 242,-.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 1 tot 2.30 m
Breedte variërend van 0.70 tot 1.25 m
Hoogte variërend van 2.20 tot 2.50 m
Gewicht variërend van 100 tot 125 kg
Stroom 220 of 230 V

Recente huuraanvragen

Boksbal automaat in Groningen

voor 18 uur bij Superpro vending

21-06-2024

Boksbal in Leiden

voor 5 uur bij CG Boxing

18-06-2024

Boksbal in Leiden

voor 3 dagen bij CG Boxing

04-06-2024

Boksbal in Leiden

voor 3 uur bij CG Boxing

15-05-2024
Welke Popeye slaat het hardst tegen de boksbal?

Iets te bewijzen of gewoon de uitdaging aangaan; wie slaat het hardst? Huur dan een boksbal. Ook als je een feest, beurs, event of andere gelegenheid organiseert, bijvoorbeeld met kermisthema, is het leuk om een boksbal te huren. Denk bij het huren van een boksbal niet aan de versie die boksers gebruiken, de opgeblazen variant aan het plafond of de staande variant. Met deze boksbal wordt de kermis boksbalautomaat bedoeld waar je zo hard mogelijk tegenaan moet boksen om een prijs te winnen.

Leef je uit op de gehuurde boksbal

Een boksbal is leuk om je bezoekers te verrassen. Of je nu een beurs of buurtfeest organiseert, een beetje competitie die de kermis boksbal veroorzaakt misstaat nooit. Een echte blikvanger dus. De machine meet hoe hard er geslagen wordt. Zo weet je snel genoeg wie van je vrienden het hardst mept. Andere leuke huuralternatieven van de boksbal is de kop van jut. De welbekende kermisattractie waarbij je met een hamer slaat om te zien wie het belletje laat rinkelen.

Transport van de boksbal

De boksballen verschillen in variant, lengte, breedte en gewicht van elkaar. De grootste boksbalattractie kan tot 2,50 meter hoog zijn. Wanneer je zelf het transport van de boksbal op je neemt moet je rekening houden met het gewicht van het apparaat. Deze kan tot 125 kg wegen. Zorg daarom voor gepast vervoer, zoals een aanhanger of bestelauto. Heb je zelf geen geschikt transport? Geen zorgen, gelukkig zijn er genoeg verhuurbedrijven die een handige haal- en brengservice hanteren.