Marktkraam huren

Geen vrijmarkt, braderie of beurs zonder marktkraam

Er zijn talloze verschillende marktkramen die je kan huren. Zo heb je de ouderwetse, eenvoudige marktkraam, met een houten blad en een stalen of aluminium frame. Een marktkraam bestaat vaak uit twee staanders, twee tafelplanken een nokbalk en een dakzeil. Als je op zoek bent naar een marktkraam met overdekking, bijvoorbeeld van zeil, of met een leuk printje zoals rood met witte strepen en een luifel, bekijk dan hier het aanbod van de verschillende verhuurbedrijven. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

We hebben de verhuurbedrijven verzameld, zo vind je eenvoudig het verhuurbedrijf waar jij naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een wat chiquere versie van de marktkraam, ook wel de partykraam genoemd? Bijvoorbeeld in de vorm van een chique tafel, inclusief rokken in een door jou gewenste kleur. Op zoek naar een kar of ander soort kraam? Kijk dan naar ons overzicht aan karren en kramen.

Let op de afmeting van de gehuurde marktkraam

Marktkramen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, de meest voorkomende afmeting van het werkblad is 200 bij 80 cm. Soms kun je bij een verhuurbedrijf aangeven welke kleurcombinatie je graag huren wilt, en dan wordt dit geleverd. Wist je dat sommige verhuurbedrijven tegen een meerprijs de marktkraam of marktkramen komen brengen, installeren, en na afloop van het evenement weer komen afbreken en meenemen?

Je kunt een marktkraam gebruiken op een beurs, op scholen, op een braderie, vrijmarkt, of andere gelegenheid. De maten van marktkramen komen over het algemeen met elkaar overeen, het enige wat sterk kan verschillen is de lengte van het werkblad, deze is varieert per verhuurbedrijf van 80 tot 300 cm. Er zijn dus kleine marktkraampjes te huur van 80 centimeter breed, maar ook grote kramen van wel drie meter breed. Ook de breedte van het werkblad varieert sterk, van 75 tot 140 cm. Goed om hier rekening mee te houden voordat je gaat huren. Wil je ook aankleding huren voor de marktkraam, zoals mooie dakzeilen van katoen of van regenwerend zeil, en afrokken voor langs het tafelblad? Bekijk dan via Huren.nl welke verhuurder bij jou in de buurt deze extra opties biedt!

Kenmerken en varianten van Marktkraam

Lengte werkblad variërend van 80 tot 300 cm
Breedte werkblad variërend van 75 tot 140 cm
Hoogte werkblad variërend van 62 tot 76 cm
Maximale hoogte variërend van 200 tot 250 cm
Kleuren verkrijgbaar in verschillende kleuren