Vind jouw beste huurdeal

Klapstoel huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Puur Party Verhuur logo

Puur Plezier, Puur genieten!

Meerdere vestigingen
v.a. 2,-

Triade Party Rent BV logo

verhuur van party & event benodigdheden

MAARSSEN
v.a. 1,-

Feestverhuur Rijswijk logo

Alles voor een feestje in Zuid-Holland

Rijswijk
v.a. 1,-

Big Party Verhuur logo

Big party verhuur uw feest, onze zorg.

Enschede
v.a. 1,-

Verhuurbedrijf De Vlieger logo

Voor iedere gelegenheid een passend aanbod

Bruinisse
v.a. 1,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Verhuur van klapstoelen voor grote en kleine gelegenheden

Ben je bezig met de voorbereiding van een feest, bruiloft, beurs, of help je mee als organisator van een evenement zoals een concert of groot diner? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar klapstoelen. Klapstoelen zijn de meest verhuurde stoelen voor grote evenementen en beurzen, feesten en congressen. Natuurlijk kun je ook een paar klapstoeltjes huren als je een feest houdt in je eigen huis, en je net te weinig stoelen hebt. Vaak kun je klapstoelen huren per stapel of per batch: als je erg veel stoelen nodig hebt kan dat vaak goedkoper zijn dan wanneer je klapstoelen per stuk gaat huren. De voordelen van het huren van klapstoelen zijn onder andere dat ze makkelijk in gebruik zijn, eenvoudig zijn te vervoeren in groten getale en makkelijk zijn op te bergen/weg te zetten.

Snel en eenvoudig een klapstoel huren

Natuurlijk heeft niet iedereen een kast vol met stoelen staan. Hierdoor is klapstoelen verhuur zeer populair. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van klapstoelen en andere soort stoelen. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij de meeste verhuurbedrijven worden de klapstoelen schoon bij je afgeleverd om ze vervolgens na gebruik weer op te halen. Geniet van de voordelen van het huren van klapstoelen.

Meer over het huren van klapstoeltjes

Op Huren.nl hebben we de verhuurbedrijven die klapstoelen verhuren op een rijtje gezet. Er zijn meerdere stoelen te huur. Of je nou een paar mooie gekleurde of witte klapstoelen wilt huren voor een bruiloft of feest, of een groot aantal neutrale klapstoeltjes wil huren voor een congres of evenement waarbij heel veel mensen moeten zitten. Op Huren.nl vind je genoeg verhuurbedrijven bij jou in de buurt, zodat je zelf een weloverwogen keuze kan maken. Let bij het uitkiezen van het juiste verhuurbedrijf van de klapstoelen bijvoorbeeld op zithoogte, stevigheid en kleur. Wanneer je klapstoelen gaat huren, dan kun je de verhuurbedrijven op de prijs, beoordelingen en afstand vergelijken. Let op, bekijk altijd de totaalprijs. Het kan zijn dat de verhuurbedrijven pas alle bijkomende kosten laten zien bij de factuur aanvraag. Hierdoor kan het eindbedrag hoger zijn dan verwacht. De verhuurders vermelden de prijzen niet altijd inclusief btw, leveringskosten en schoonmaakkosten. Wil je graag zelf de klapstoelen ophalen en terugbrengen? Dan kan het zijn dat er wat kosten van de totaalprijs af gaan. Levering is vaak gratis tot een bepaalde straal of regio. Na deze straal of buiten deze regio rekenen veel verhuurders bezorgkosten. De bezorgkosten worden vaak per kilometer berekend, hierdoor kan het goedkoper zijn om de stoelen bij jou in de buurt te huren. Bekijk alle bedrijven met klapstoelen te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 

Gerelateerde categorieën