Grondafvalcontainer huren in Groningen

Container voor grondafval, inhoud variërend van 3 m³ - 15 m³

In de tuin klussen in Groningen? Huur een grondafvalcontainer

Een grondafvalcontainer kan zowel zakelijk als privé gehuurd worden. Of je nou als professional in Paddepoel aan de slag gaat of als doe-het-zelver in je achtertuin in De Wijert, een grondcontainer zal ongetwijfeld goed van pas komen. Wist je dat in grofvuilcontainers en bouwafvalcontainers vaak maar weinig tot geen aarde, zand en grond mag? Huur daarom gemakkelijk een grondcontainer en laat het verhuurbedrijf het plaatsen, ophalen en legen van de container op zich nemen. .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

Komen er tijdens de werkzaamheden veel stenen vrij, zoals terrastegels en bakstenen? Huur dan ook een puincontainer. Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van grondafvalcontainers in en rondom Groningen, dus ook in bijvoorbeeld Haren en Bedum.

Verhuurders van afvalcontainers vergelijken

Alvorens een keuze te maken voor een bepaald verhuurbedrijf is het raadzaam om niet alleen de containers maar ook de huurvoorwaarden vergelijken. Let op de minimale/maximale huurperiode, de huurprijs en de afspraken omtrent het plaatsen, ophalen en legen van de container. Twijfel je of je een vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een grondafvalcontainer? Informeer hier dan naar bij de desbetreffende gemeente. Kamp je met meer dan 25 kubieke meter grondafval, dan kan het zijn dat je een schone-grondverklaring nodig hebt. Laat je adviseren door het verhuurbedrijf.

Kenmerken en varianten van Grondafvalcontainer

Inhoud variërend van 3 tot 15 m³
Lengte variërend van 190 tot 750 cm
Breedte variërend van 150 tot 250 cm
Hoogte variërend van 100 tot 220 cm