Dakkofferonline.nl

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:30 - 13:00
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (13)


9,0

Al een aantal jaren huren we een dakkoffer met het formaat L (in Barendrecht) en zijn daar zeer tevreden over. Nu is het zo dat we aankomende zomer voor het eerst met een tent op vakantie gaan en daar komen uiteraard heel wat meer spullen bij kijken om mee te nemen. Daarom heb ik gevraagd om de dakkoffer XXL voor 1 dag te mogen huren zodat ik kon testen of het allemaal past en hoeveel ruimte ik nog over zou houden. Dit was geen probleem en kreeg ik voor een zeer schappelijke prijs de dakkoffer mee. Erg fijn was dit en service/klant gericht. Nogmaals dankjewel.

Gehuurd:

Dakkoffer


9,0

Vriendelijk ontvangst, bakkie koffie erbij en binnen 15min met koffertje op het dakkie weer richting huis! Oftewel, top service!

Gehuurd:

Dakkoffer


8,0

Dakkoffer Online is een goed adres om dakkoffers en dragers te huren. Flexibel en goede service, reageren direct op vragen e.d. Over de montage locatie in Twello (Kampeershop VOF) ben ik niet tevreden. Daar werd een andere koffer gemonteerd dan was bevestigd door Dakkoffer Online. Bovendien niet goed (onveilig) gemonteerd op de dakdragers en voor de slotjes op de dakdragers moest ik nog een keer naar Twello rijden terwijl de slotjes daar wel aanwezig bleken te zijn.


1,0

In februari 2018 een dakkoffer gereserveerd. Wij dachten er op tijd bij te zijn maar echter, het lijkt niet waar. 13 dagen voor het ophalen dus ook voor vertrek van onze vakantie krijgen wij bericht dat er geen dak dragers meer zijn voor ons type auto. Dat kan toch niet waar zijn. We krijgen te horen dat dit al bekend was in januari 2018. Te schandalig voor woorden dat dit zo kort voor het plaatsen gemeld word, terwijl de firma dit al in januari wist. De service die zij bieden is dat wij zelf maar naar de dealer van onze auto kunnen gaan om na te vragen of zij daar nog dragers hebben, dan kunnen we de koffer nog wel huren. Het geld was dan ook al terug gestort met andere woorden sorry zoek het maar zelf uit? Ik heb er geen woorden voor en vind het geen reclame voor dakkoffer online en zal hier ook nooit meer iets bestellen.Reactie verhuurbedrijf:Beste Brigitte, Op het moment dat u reserveerde is voor u een dakdrager ingepland. Onze leverancier heeft die helaas uit het assortiment gehaald vanwege veiligheidsredenen. Vandaar dat wij u geadviseerd hebben om naar de dealer te gaan voor de juiste dakdragers, en hebben dan ook direct uw betaling retour overgemaakt. Hierna hebben wij alsnog een veilige dakdrager voor u gevonden. Hierover hebben wij u diverse malen opgebeld. Dit is verteld aan uw dochter die op dat moment de telefoon opnam, alleen heeft u jammer genoeg niet terug gebeld. Wij hopen dat u toch een fijne vakantie heeft gehad. Met vriendelijke groet, Team DakkofferOnline.nl


10

Goede service, en goed materiaal. Netjes geholpen. En goed advies gehad mbt de grootte. Heb de spullen ivm met afwijkende dakdrager in Barendrecht op kunnen halen, en kon bij dichtstbijzijnde verhuurpunt retourneren.


10

Goede service en klantvriendelijk, zowel aan de telefoon als op de locatie (ik ben op Barendrecht geweest). Net materiaal krijg je mee. Top en bedankt


10

Klantvriendelijk en een goede service. Top bedrijf!


9,0

Afgelopen zaterdag hier een electrische fietsendrager gekocht, ondanks de drukte nam men genoeg tijd voor ons. Bedankt en succes met jullie mooie winkel tot een volgende aankoop Herma en Jan.


10

Gebeld, en dezelfde dag kon ik nog terecht. Dat was geweldig want diezelfde nacht konden wij nog richting de sneeuw rijden. Super vriendelijke service en snel. De volgende keer weet ik jullie weer te vinden.


9,0

Toen ik een nieuwe lease-auto kreeg werd kostenloos mijn reservering aangepast. Heel netjes geholpen.


3,0

Als je zonder stress op vakantie wil, hoef je hier niet te zijn. Werd op de dag voor vertrek (en afhalen dakkoffer) na 18:00 gebeld dat ze niet konden leveren. Kan je mooi niets anders meer regelen. Volgende dag zelf meerdere keren achter hen aangebeld om uiteindelijk halverwege de dag te horen dat ze mijn order maar uitbesteedt hadden aan een ander bedrijf, en of ik dus even naar een compleet andere plaats dan afgesproken kon rijden om daar een dakkoffer op te halen. Onaanvaardbaar wat mij betreft. Bespaar uzelf dus een hoop stress en bestel dus niet hier.Reactie verhuurbedrijf: Beste, Jammer dat we u niet hebben kunnen helpen, we hebben ons uiterste best gedaan om uw last-minute reservering goed uit te voeren. Het klopt dat wij de juiste dakdrager voor uw auto op geen enkele locatie op voorraad hadden vanwege het hoogseizoen. Onze leverancier kon ook op korte termijn niet de juiste dakdrager leveren. Als oplossing hebben wij een ander bedrijf bereid gevonden om voor hetzelfde huurbedrag de gereserveerde materialen te leveren. Dit was inderdaad in een andere plaats, echter wel 12 km dichter bij uw woonplaats. Het is spijtig om te horen dat u de materialen daar niet heeft opgehaald en dat u niet heeft gereageerd op onze pogingen om dit gepast af te sluiten.


8,0

Prima bedrijf met nieuwe koffers. Professionele plaatsing van de koffer. Vriendelijk personeel!


9,0

Vriendelijke medewerkers, zowel op de locatie als telefonisch, kom hier al voor de derde keer met alle tevredenheid.Groet Frank558

Informatie over Dakkofferonline.nl
Voordelig huren! Reserveer nu bij DakkofferOnline.nl Welkom bij DakkofferOnline! Één van de grootste verhuurbedrijven in heel Nederland. Wij verhuren en verkopen Dakkoffers, Dakdragers, Skidragers, Sneeuwkettingen en Fietsendragers. Gemakkelijk en direct huren? Maak dan een reservering aan! Zo bent u verzekerd dat de juiste materialen voor u klaar staan.

Bekijk ook andere aanbieders voor