Donselaar Tenten

Contactgegevens

De Hooge Hoek 17a
3927 GG Renswoude

Telefoonnummer :
0318 - 575005

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 09:00 17:00
Dinsdag 09:00 17:00
Woensdag 09:00 17:00
Donderdag 09:00 17:00
Vrijdag 09:00 17:00
Zaterdag 09:00 12:00
Zondag - -

Informatie over Donselaar Tenten

Sinds de start in 2008 is Donselaar Tenten uitgegroeid tot een specialist in de verhuur van tijdelijke accommodaties. Wij adviseren, ontzorgen en denken mee! Een lach toveren op het gezicht van onze klanten, dat is onze missie! Wij combineren internet ondernemen met persoonlijke dienstverlening. Op onze website vind je veel informatie om een keuze te kunnen maken voor het soort huurtent dat je nodig hebt. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen persoonlijk te beantwoorden. En als je een offerte opvraagt heb je de volgende dag al een prijsopgave in je mailbox. Wij vinden het belangrijk dat een afspraak ook echt wordt nagekomen. Daar kun je op rekenen.Wij hebben een groot assortiment eigen tenten, wij hebben eigen transportmiddelen en we hebben een vast team montagemedewerkers. Daardoor kunnen we niet alleen snel leveren maar komen we ook onze afspraken na. Dit is vaak de grootste frustratie bij het organiseren van een evenement. Alles is strak op elkaar afgestemd en als een partij zich niet aan de afspraak houdt ontstaan er problemen. Daar hoef je bij Donselaar Tenten niet bang voor te zijn. Als organisator moet je vaak op het laatste moment nog inspelen op weersverwachtingen, je hebt te maken met een toenemend aantal bezoekers of tegenvallende verkoop. Deze en andere zaken verplichten je om snel tot actie over te gaan. Wij begrijpen dat en houden in onze planning altijd rekening met alles

Bezorgkosten


In geheel Nederland zijn we u graag van dienst. Of u een aluhal in Noord Holland wilt hebben of in Limburg? Voor ons geen probleem! Ook in Belgie weten onze klanten de weg naar ons te vinden. Wij zijn centraal in Nederland gevestigd, wat de mogelijkheid biedt om overal in Nederland en Belgie u van dienst te zijn.

Met voordelige transporttarieven, rijden wij met veel plezier naar uw locatie!

Bezorgdetails


Als organisator moet je vaak op het laatste moment nog inspelen op weersverwachtingen, je hebt te maken met een toenemend aantal bezoekers of tegenvallende verkoop. Deze en andere zaken verplichten je om snel tot actie over te gaan. Wij begrijpen dat en houden in onze planning altijd rekening met ad hoc zaken zodat wij je ook op het laatste moment goed kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Beoordelingen over Donselaar Tenten


 • “ Een fijn bedrijf dat snel en direct is. nette tenten. goed personeel. ”

  • 22-10-2015
  • overberg
  • 9

  Een fijn bedrijf dat snel en direct is.
  nette tenten.
  goed personeel.

 • “ Pas ben ik getrouwd in een aluhal van Donselaar tenten. Wij hadden een... ”

  • 06-05-2015
  • Nijkerk
  • 8

  Pas ben ik getrouwd in een aluhal van Donselaar tenten. Wij hadden een aula hal gehuurd met een transparant dak. We zaten eerst wel te twijfelen over het dak. Maar toen de tent eenmaal stond met het dak zag het er wel echt heel erg mooi uit. daarbij hadden we ook 3 pagode tenten. Het personeel hielp ons goed. We hebben er een mooie dag van gemaakt en de tenten zagen er heel mooi uit! Was een perfecte optie om onze bruiloft in te houden. Na de bruiloft is alles weer goed weggehaald. Alles verliep vrij soepel.

  Tonen 1 naar 2 van 2
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen