Donselaar Tenten

Contactgegevens

Marchandweg 51
3771 MN Barneveld

Telefoonnummer :
0318 - 575005

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 08:30 17:30
Dinsdag 08:30 17:30
Woensdag 08:30 17:30
Donderdag 08:30 17:30
Vrijdag 08:30 17:30
Zaterdag 09:00 12:00
Zondag - -

Informatie over Donselaar Tenten

Dé specialist op het gebied van tenten huren. Direct beschikbaar, laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Wij bieden je de meest geschikte tent voor ieder event. Welke uitdaging je ook voor de boeg hebt. Van evenement, festival en bruiloft tot outdoor, beurs en professionele bedrijfsoplossing.Dankzij onze schat aan ervaring zitten we vlot met jou op één golflengte. We denken mee en bepalen samen de koers. Na het leveren en opbouwen houden we een oogje in het zeil. Ontzorgen zit namelijk verankerd in ons DNA. Al sinds 2008 een baken in de wereld van overdekte totaaloplossingen. Als persoonlijke partner bij wie je huren als een feest ervaart. Slagvaardig. Attent. Voortvarend.

Kortom; een succesvol evenement is in zicht. Daar kun je zeker van zijn. Laten we dus samen van wal steken. Jij staat aan het roer. Wij staan met onze hands-on-mentaliteit op ’t dek.

Bezorgkosten


In geheel Nederland zijn we je graag van dienst. Een tent in Noord-Holland of in Limburg? Geen probleem! Ook in België weten onze klanten de weg naar ons te vinden. Met voordelige transporttarieven, rijden wij met veel plezier naar jouw locatie!

Bezorgdetails


Als organisator moet je vaak op het laatste moment nog inspelen op weersverwachtingen, je hebt te maken met een toenemend aantal bezoekers of tegenvallende verkoop. Deze en andere zaken verplichten je om snel tot actie over te gaan. Wij begrijpen dat en houden in onze planning altijd rekening met ad hoc zaken, zodat wij je ook op het laatste moment goed kunnen helpen om jouw evenement tot een succes te maken.


Beoordelingen over Donselaar Tenten


 • “ Een fijn bedrijf dat snel en direct is. nette tenten. goed personeel. ”

  • 22-10-2015
  • overberg
  • 9

  Een fijn bedrijf dat snel en direct is.
  nette tenten.
  goed personeel.

 • “ Pas ben ik getrouwd in een aluhal van Donselaar tenten. Wij hadden een... ”

  • 06-05-2015
  • Nijkerk
  • 8

  Pas ben ik getrouwd in een aluhal van Donselaar tenten. Wij hadden een aula hal gehuurd met een transparant dak. We zaten eerst wel te twijfelen over het dak. Maar toen de tent eenmaal stond met het dak zag het er wel echt heel erg mooi uit. daarbij hadden we ook 3 pagode tenten. Het personeel hielp ons goed. We hebben er een mooie dag van gemaakt en de tenten zagen er heel mooi uit! Was een perfecte optie om onze bruiloft in te houden. Na de bruiloft is alles weer goed weggehaald. Alles verliep vrij soepel.

  Tonen 1 naar 2 van 2
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen