Beoordeling (2)


9,0

Een fijn bedrijf dat snel en direct is. nette tenten. goed personeel.


8,0

Pas ben ik getrouwd in een aluhal van Donselaar tenten. Wij hadden een aula hal gehuurd met een transparant dak. We zaten eerst wel te twijfelen over het dak. Maar toen de tent eenmaal stond met het dak zag het er wel echt heel erg mooi uit. daarbij hadden we ook 3 pagode tenten. Het personeel hielp ons goed. We hebben er een mooie dag van gemaakt en de tenten zagen er heel mooi uit! Was een perfecte optie om onze bruiloft in te houden. Na de bruiloft is alles weer goed weggehaald. Alles verliep vrij soepel. Lees meer

Informatie over Donselaar Tenten
Wij zijn dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Door onze grote voorraad zijn onze tenten direct beschikbaar, laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, zodat we altijd een passende oplossing hebben. Bij ons krijg je gratis persoonlijk advies. Voor elke uitdaging een passende oplossing Wij bieden altijd de meest geschikte tent voor iedere gelegenheid. Welke uitdaging je ook voor de boeg hebt. Van evenement, festival en bruiloft, tot beurs en tijdelijke bedrijfsruimte. Ontzorgen zit in ons DNA Na het leveren en opbouwen houden we een oogje in het zeil. We ontzorgen jou als klant. Sinds 2008 zijn wij een betrouwbare partner in de wereld van overdekte totaaloplossingen. Veilig werken Onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen, goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Daarnaast zijn al onze tenten voorzien van een tentboek, waarin alle constructieberekeningen en technische informatie (conform NEN 8020-41) vermeld staan.
Details openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag kun je bij ons terecht met je vragen of voor een persoonlijke offerte. Als je bij ons een tent gehuurd hebt zijn we 24/7 bereikbaar voor vragen, storingen of hulp. Dat is huren zonder zorgen!

Bezorgkosten

Waar je ons ook nodig hebt, we komen naar je toe! Een tent bovenin Friesland of in het puntje van Limburg? Geen probleem! Ook in België weten onze klanten de weg naar ons te vinden. Met voordelige transporttarieven, rijden wij met veel plezier naar jouw locatie!

Bezorginformatie

Als organisator moet je vaak op het laatste moment nog inspelen op weersverwachtingen, je krijgt ineens veel meer bezoekers of juist veel minder. Door deze en andere onvoorziene omstandigheden moet snel kunnen schakelen. Wij begrijpen dat en houden in onze planning altijd rekening met dingen waar je nog niet aan had gedacht. Zo kunnen we ook op het laatste moment nog met je meedenken om jouw evenement tot een succes te maken.