Vind jouw beste huurdeal

Pagodetent huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Alphatentevent logo

Een tent voor iedere gelegenheid

Landelijke levering

Kontent Structures logo

Tenten voor Evenementen & Opslag >Gratis Advies>

Landelijke levering

Tap & Tentverhuur De Baander Smilde logo

Alles onder 1 dak, dat heeft De Baander voor u.

Meerdere vestigingen

HFK Verhuur logo

Full-service huren bij HFK partytent verhuur

Koudum
v.a. 223,-

Van Delft Verhuur logo

Alles voor uw Feest & Evenement!

Oosterhout
v.a. 235,-

Riwojo logo

Voor een geslaagd evenement!

Wageningen
v.a. 175,-

M Rental logo

Winnaar Huurtopper Award 2017/2018/2019/2020

Oud-Beijerland
v.a. 460,-

Time Out Verhuurservice logo

Partyverhuur zoals u het wilt!

Heinenoord
v.a. 315,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Creeër een chique uitstraling met de flexibele pagodetent!

Een pagodetent is één van de meest flexibele en vooral stijlvolle tenten die je kunt huren. Dankzij zijn luxueuze uitstraling is hij perfect om te huren voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeestjes of als eventtent. Er zijn veel verschillende soorten pagodetenten te huur, en ook veel verschillende verhuurbedrijven die deze tenten verhuren. Het grote voordeel van een pagodetent is dat de tent een chique uitstraling heeft en daarnaast eenvoudig aan elkaar te koppelen is. De prijs van een pagodetent kan sterk variëren. Dit heeft te maken met de afmetingen, de kwaliteit en het materiaal. Er zijn bijvoorbeeld hele stevige grote tenten te huur, maar ook kleine simpele pagodetentjes.

Een pagodetent huren, wat moet je weten?

De meest voorkomende afmeting van de pagodetent is 4x4 m. en 5x5 m. De nokhoogte varieert per verhuurberijf van 3,15 tot 5,75 m. De zijhoogte varieert van 2,00 tot 2,50 m. Je kunt ervoor kiezen om één of een aantal losse pagodetenten te huren, maar het is vaak ook mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te verbinden, zodat je toch één grote ruimte hebt, in de vorm die jij graag wilt. Het aantal zit- en staplaatsen verschilt per tent. Een pagodetent wordt ook wel punt tent genoemd en staat bekend om het gemak van het opzetten en afbreken. Ondanks de punt bovenop de tent is er geen mast in het midden van de tent aanwezig. Als je een pagodetent huurt kan het verhuurbedrijf vaak de tent voor je opzetten, in samenwerking met jou of met medewerkers van het verhuurbedrijf. Informeer altijd of de op- en afbouw van de tent bij de huurprijs zit inbegrepen, of dat het verhuurbedrijf hier extra kosten voor in rekening brengt.

Er zijn naast pagodetenten nog meer tenten die je kunt huren. Elk type tent heeft zijn eigen afmeting, eigenschap en uitstraling. Zo kun je onder andere kiezen uit een partytent, alutent, spantent of een andere speciale tent. Handig om te weten is dat sommige verhuurbedrijven de optie bieden om een pagodetent te koppelen aan de grotere tenten zoals aluhallen. Zo kun je een zijkamer creëren aan een grotere tent. Deze ruimte kan vervolgens bijvoorbeeld dienst doen als kleedkamer, EHBO-kamer of garderobe.

De voordelen van het huren van een pagodetent:

Eén van de voordelen van het huren van een pagodetent is zijn chique uitstraling. De tent is dan ook één van de meest gebruikte tenten in de evenementenbranche. Op een evenement is een pagodetent een blikvanger voor het publiek; hij straalt luxe en klasse uit. Er zijn mogelijkheden te over bij het huren van een pagodetent. Zo kun je kiezen om een pagodetent met of zonder zijwanden te huren. Er zijn zijwanden met ramen, zonder ramen of zijwanden die bestaan uit gordijnen. In een enkel geval behoort een pagodetent met verharde muren tot de mogelijkheden. Een pagodetent is een ideale tent als je een bedrijfsfeest, beurs, festival, of evenement organiseert. De punttent is makkelijk op te bouwen en snel af te breken. De tent kenmerkt zich als stevig maar flexibel. Als het evenement op een ongewoon gevormd terrein plaatsvindt waar een grote alutent of andere feesttent niet past omdat het terrein in een hoek ligt, is het vaak mogelijk pagodetenten aan elkaar te bevestigen, zodat er zich alsnog genoeg mensen in één tent kunnen bevinden.

Kenmerken en varianten

  • Zijhoogte variërend van 2,00 tot 2,85 m
  • Nokhoogte variërend van 3,15 tot 5.8 m
  • Veelvoorkomende afmetingen 4x4, 6x6 of 5x7 m