Reemark Attractieverhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten
  • Bovenstaande openingstijden zijn kantoortijden. Het magazijn is geopend zolang als nodig is en de attracties kunnen gewoon buiten deze tijden afgehaald of weer terug gebracht worden.

Beoordeling (3)


10

Super bedrijf. Hele goede service en hebben een ruim assortiment met attracties.


10

geweldige servies voor een hele mooie prijs prachtige kussens zal zeker nog een keer terug komen


9,0

Ruime keuze springkussens en wordt gebracht en gehaald volgens afspraak. Gewoon een leuk, no nonsens bedrijf die doet wat er beloofd wordt!

Informatie over Reemark Attractieverhuur
Reemark Attractieverhuur is al ruim 25 jaar een begrip in Noord-Holland. Met ons ruime assortiment aan springkussens, stormbanen en sportieve spellen verhuren wij alles voor de perfecte zeskamp of sportdag. Maar ook voor de verjaardag in de achtertuin hebben wij de perfecte, wat kleinere springkussens zodat ook die kleine feestjes een groot succes worden
Details openingstijden

Bovenstaande openingstijden zijn kantoortijden. Het magazijn is geopend zolang als nodig is en de attracties kunnen gewoon buiten deze tijden afgehaald of weer terug gebracht worden.

Bezorgkosten

Voor het laten bezorgen van de attracties berekenen wij €0,60 per kilometer. Tijdens het bestellen worden de eventuele bezorgkosten op basis van de opgegeven postcode direct berekend.

Bezorginformatie

Wanneer wij de bestelling bezorgen, wordt de attractie op een bepaalde manier geleverd. Zo liggen de springkussens opgerold op een pallet en zijn de spellen gedemonteerd. Wij willen graag dat de attracties op redelijkerwijs dezelfde manier weer opgehaald kunnen worden. Mocht het echter zo zijn dat de chauffeur nog kussens moet gaan oprollen en spellen moet gaan zoeken en demonteren, zonder dat dit is overeengekomen tijdens de bestelprocedure, dan kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht.