Vind jouw beste huurdeal

Gefab

Contact

  • Willemstraat 14
  • 5761 BE Bakel
  • 0492-780995

Beoordeling

9,1
31 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Gefab

10

Vriendelijk geholpen, mooie prijs en duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.

Product gehuurd: Springkussen open

Gehuurd op: 04-06-2021

9,0

Gehuurd tent tafels stoelen ijsblokjesmachine glazen Ed goede prijs wordt altijd netjes en optijd geleverd ??

Gehuurd op: 24-12-2019

9,0

Heb biertafels en stapelstoelen gehuurd. Netjes afgeleverd en opgehaald. Flexibel in levertijd en ophaaltijd Ga zeker meer huren. Topbedrijf.

Gehuurd op: 26-12-2019

10

Ik heb drie producten gehuurd: grote koelkast, partytent en de plaszuil. stipt op tijd was de levering en evenzo het ophalen. de heer én mevrouw hebben alles opgezet en geinstalleerd en weer afgebroken. daarnaast nog een goede tip voor de plaatsing van de partytent! ik/wij zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding én de prima service! met dank en vriendelijke groet, Jos Dijkers / Stevensbeek

Product gehuurd: Mobiel urinoir

9,0

Snelle reactie op de offerte aanvraag en ook een goed alternatief voorgesteld voor wat er oorspronkelijk was gevraagd. Door de drukte waren ze wat later dan vooraf aangegeven op locatie. Alles was netjes verpakt en werd keurig in handige kratten geleverd bij de koelkast. Super handig dat je zo een flinke koelkast en extra service kunt huren en voor de prijs hoef je het echt niet te laten.

Product gehuurd: Koelkast

4,0

Koelde niet goed .mistte een paar rekjes voor spullen op te zetten .Was een oude bejaarde koelkast

Product gehuurd: Koelkast

Reactie van Gefab

Hallo wij vinden het spijtig om te horen dat de koelkast niet goed werkte uw inziens. Dat een koelkast slecht koelt hangt namelijk van veel factoren af zoals staat deze in de zon, hoe warm is het buiten (het was extreem warm dat weekend) ,gaat hij vaak open en dicht enzv. Echter waarom heeft u toen wij vroegen of alles goed was gegaan tijdens ophalen hier niets van gezegd en gezegd dat alles goed was gegaan ?

10

alle spullen die we nodig hadden voor ons feestje werden netjes gebracht en weer opgehaald.

Product gehuurd: Koelkast

10

Super fijne ervaring met Gefab. Snelle offerte, nette levering, goede producten en flexibel met het ophalen hiervan. Zeker een aanrader!

Product gehuurd: Mobiel urinoir

10

Glazen gehuurd voor een feest. Mooie glazen, perfect schoon.Dik tevreden!

9,0

Totaal geen minpunten altijd optijd zetten alles op breken alles netjes af kortom super leuke mensen

8,0

karaoke-set gehuurd. Keurig en op tijd gebracht, en weer opgehaald. Niet duur. 2 cd''s werkten niet.

9,0

Mijn zoon is 18 jaar geworden en dus een groot feest! Daarom diverse spullen gehuurd. Dit is super soepel, prettig en flexibel verlopen ook het halen en brengen van de spullen was super geregeld! Als we nog een keer een feest hebben weten we waar we moeten zijn!

8,0

Opblaasbare auto Just Married gehuurd, een uniek object niemand had deze ooit gezien. Goede snelle service en niet flauw over het terug brengen. Beslist voor herhaling vatbaar

9,0

Komen de afspraken goed na. Zowel bij het brengen als bij halen

10

Ik heb op korte termijn een glasdeurkoelkast gehuurd . Werd snel en volgens afspraak geleverd en weer opgehaald. Snelle en prima service. En de prijs viel ook mee! Top!

Schrijf een beoordeling

Informatie over Gefab

Gefab Party en Evenementenverhuur verhuurt bijna alles wat u nodig heeft voor een evenement, feest of party. Ons motto is “Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens !”

Details openingstijden

Buiten de reguliere openingstijden kunt u ons altijd even proberen te bellen wellicht kunnen wij u toch te woord staan en anders stuurt u even een email deze beantwoorden wij altijd zo snel als mogelijk.

Bezorgkosten

Via Google Maps berekenen wij de snelst mogelijke auto route van Gefab Party en Evenementenverhuur middels adres Willemstraat 14, Bakel naar het afleveradres. Het aantal kilometers vermenigvuldigen wij met 4 wij moeten immers 2x op en neer. Mits u voor meer dan €25,- excl. btw aan items bestelt tellen wij 10 km van het totaal aantal kilometers af, deze nemen wij namelijk voor onze rekening. Vervolgens vermenigvuldigt u het totaal aantal kilometers met € 0,50 excl. btw en u weet wat de bezorgkosten zijn.