Mobiel urinoir huren

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 20,- tot € 45,-, afhankelijk van de service en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Tankinhoud variërend van 45 tot 60 l

Recente huuraanvragen

Urinoirkruis in Tilburg

voor 1 dag bij Aarts Sanitair Service BV

29-04-2024
Geen sanitair aanwezig? Huur een mobiel urinoir

In de bouw, op tijdelijke festivalterreinen, op een feest, een mobiel urinoir biedt uitkomst. Het grootste voordeel van een mobiel urinoir is dat hij verrijdbaar is. Je hebt dus geen aansluiting tot het riool nodig. Je kunt het urinoir overal neerzetten waar je wilt. Ideaal voor werkzaamheden in de hoogbouw, in gebouwen waar nog geen sanitaire voorzieningen zijn. Met het huren van een mobiel urinoir voorkom je wildplassen en biedt je je gasten of werknemers een schone, hygiënische plek om naar de wc te kunnen gaan. Huur ook mobiele toiletten of plaszuilen.

Huur genoeg mobiele urinoirs voor jouw evenement

Er zijn mobiele urinoirs te huur met een tankinhoud van 45 tot 60 liter. Afhankelijk van de tankinhoud en het aantal bezoekers dat je verwacht, kun je uitrekenen hoeveel mobiele urinoirs je ongeveer nodig zult hebben. Gemiddeld is de regel dat een mobiel urinoir met een tankinhoud van 50 liter geschikt is voor ongeveer 250 personen. Let op: als je een mobiel toilet huurt, moet je meestal een borg betalen. Bovendien is het vaak aan jou om ervoor te zorgen dat het urinoir schoon wordt ingeleverd, anders moet je schoonmaakkosten betalen. Huur slim, lees de voorwaarden goed voordat je een mobiel urinoir huurt.