Koelkast huren

20 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 11,- tot € 118,- per dag en is afhankelijk van het formaat, model en uitvoering.

Top 20 verhuurbedrijven

 • Meest gekozen
 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 54 tot 90 cm
Breedte variërend van 54 tot 95 cm
Hoogte variërend van 80 tot 230 cm
Plateau’s variërend van 2 tot 7 plateau’s

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Koelkast gehuurd voor de familie BBQ . Goede afspraak voor brengen en halen, niet door, zeer vriendelijk makkelijk met betaling. Zou hier zeker weer wat huren.

Gehuurd:

Koelkast

op 26-08-2023

06-09-2023


9,0

Leveren, plaatsen en ophalen volgens afspraak. Koeling werkte boven verwachting goed, bier en wijn stonden op tijd koud!

Gehuurd:

Koelkast

op 12-08-2023

22-08-2023


10

Super vriendelijk en behulpzaam.

Gehuurd:

Koelkast

op 11-08-2023

17-08-2023


10

Goede apparatuur, vlotte communicatie, goede service tegen een prima prijs. De volgende keer huur ik weer bij Jeroen!

Gehuurd:

Koelkast

op 03-06-2023

02-08-2023


9,0

Heel blij met de partyverhuur, ik had 2 kleine koelkasten gehuurd, maar werd gebeld dat hij er nog maar 1 beschikbaar had. Kreeg keurig een alternatief aangeboden. Bezorgen/ophalen zonder gedoe, ik zal hier zeker weer huren!!

Gehuurd:

Koelkast

op 09-06-2023

13-07-2023


9,0

Heb je een feestje..... ze kunnen alles leveren. Vragen.... je krijgt gelijk antwoord. Wanneer he je het nodig .... ze doen er alles aan om qua snelheid te leveren zoals de klant dat wil. Is er dan uiteindelijk toch iets niet ..... komen altijd met een goede oplossing. Voor de 2e maal diverse zaken gehuurd. Een 3e keer zou ik het zeker! weer doen. Bedankt voor jullie goede, snelle service en ook belangrijk ..... vriendelijke mensen! Lees meer

Gehuurd:

Koelkast

op 09-06-2023

12-06-2023


10

Voor ons 25jarig huwelijk zochten wij een grote koelkast. Uiteindelijk hebben we alles via Jeroen geregeld, glaswerk, statafels, balonnen en zelf drank. Super geregeld hij schat drank in zet het neer en je betaald alleen wat gebruikt is de rest neemt hij weer terug. Wij waren zeer tevreden over de communicatie en alle service aanrader!! Lees meer

Gehuurd:

Koelkast

op 20-05-2023

31-05-2023
Hou het koel. Huur een koelkast!

Heb je een koelkast nodig voor een evenement, beurs of feest? Dan is huren de perfecte oplossing. Zo kun je drank en/of etenswaren koel houden, zonder hoge aanschafkosten te betalen. Ook voor een bedrijfsfeest of een verjaardag zorg je met een koelkast voor heerlijk gekoeld bier en wijn. Geef je een barbecuefeest? Zorg dan dat het vlees koel blijft in je gehuurde koelkast en huur voor de drank een speciale flessenkoelkast. Voor bevroren goederen kun je het beste een vrieskast huren. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van koelkasten in de door jou gekozen omgeving.

Handige verhuurinformatie over koelkasten

Verhuurbedrijven bieden verschillende koelkasten aan. Zo heb je kleinere tafelmodellen, RVS koelkasten, medium koelkasten en grote koelkasten met glazen deuren. Uiteraard liggen de huurprijzen hoger voor de grotere koelkasten. Zorg dat je de koelkast op tijd huurt en op tijd installeert op jouw locatie. Je kunt de koelkast namelijk niet gelijk gebruiken. Na het vervoeren van de koelkast moet de koelvloeistof eerst een paar uur rusten, waarna je de koelkast pas aan kunt sluiten. Daarna moet de koelkast nog om temperatuur komen. Door de koelkast op tijd te prepareren kun je deze ook op tijd gebruiken. Wil je dat het verhuurbedrijf voor de transport van de koelkast zorgt? Informeer dan bij het verhuurbedrijf naar de transportkosten. Soms zit de transport al bij de huurprijs inbegrepen. Voor alle koelkasten is stroomvoorziening nodig. Heb je geen stroompunten in de buurt? Huur dan een haspel, zodat je de koelkast toch kunt gebruiken op jouw locatie.

Let op! Sommige verhuurbedrijven doen alleen aan lange termijn verhuur. Dit houdt in dat ze een minimale huurperiode hanteren van een aantal weken of maanden. Ideaal voor in studentenhuizen of voor langdurige evenementen.