Ladderlift huren

Eenvoudig verticaal transporteren met een ladderlift

Een ladderlift is een goederen- en materialenlift die erg flexibel inzetbaar is. De meeste modellen verhuisliften zijn demontabel met losse ladderelementen. Dit zorgt ervoor dat de lift snel te monteren is. Dankzij de geringe opstelruimte is lift ideaal voor verhuizingen en dakdekkerswerkzaamheden. Met een ladderlift verminder je onnodige fysieke belasting omdat je de ladderlift het werk laat doen. Vergelijk hier de verhuurbedrijven die ladderliften verhuren. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Ladderliften worden ook wel dakpannenliften genoemd. Dit komt omdat de lift vaak ingezet wordt door dakdekkers om dakpannen naar boven (of beneden) te transporteren. De maximale lengte van een ladderlift verschilt per verhuurbedrijf. Een demontabele ladderlift heeft vaak een standaard lengte van 13 meter, waarbij de lengte van de ladderdelen 1 of 2 meter zijn. Je kunt deze lift vaak maximaal verlengen tot 21 meter hoog. Een krachtige elektromotor zorgt voor de aandrijving van de ladderlift. De breed inzetbare machine werk daarom ook gewoon op netstroom (230V).

Houd hier rekening mee als je een (dakpannen)lift huurt

De ladderliften hebben een hefcapaciteit dat ligt tussen de 150 en 250 kg. Het maximum aan gewicht wat de lift kan dragen hangt af van het soort lift die je huurt. Houd daarom altijd rekening met het laad- en draagvermogen van de ladderlift om onveilige situaties te voorkomen. Omdat de ladderlift demonteerbaar is, is deze eenvoudig te vervoeren. Heb je een kleine achterbak, huur dan een aanhanger. Heb je een trekhaak op je auto dan zou je eventueel ook een aanhanger-ladderlift kunnen huren. Deze lift is dankzij zijn aanhangerkoppeling eenvoudig te transporteren.

De perfecte hulp tijdens het verhuizen

Eén van de voordelen van het huren van een ladderlift is dat het voor allerlei verticale transportmogelijkheden inzetbaar is. Ga je bijvoorbeeld verhuizen, dan is een verhuislift een handige hulp. De lengte van de lift bepaal je zelf, doormiddel van ladderdelen bouw je de ladderlift op tot gewenste hoogte. De bak kan je vaak uitvouwen tot meubelplateau. Op deze manier kunnen grotere goederen, zoals een kast of planken, eenvoudig getransporteerd worden. Nogmaals, let altijd goed op het laadvermogen van de lift.