Aanhanger verhuislift en ladderlift huren

7 aanbieders gevonden. De prijs van een aanhanger lift varieert van € 25,- tot € 125,- en hangt af van de werkhoogte en de werklast.

Top 7 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Pak kortingscode
  • Best beoordeeld
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aandrijving benzine, diesel of elektromotor
Rijbewijs BE
Hefvermogen variërend van 150 tot 300 kg
Maximale werkhoogte variërend van 15 tot 32 m
Eigen gewicht variërend van 750 tot 3500 kg
Stroom variërend van 220 tot 250 V

Recente huuraanvragen

Aanhangerlift | 18M in Breda

voor 11 uur bij Graafshop.nl

29-04-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Vriendelijk personeel en een goede service

Gehuurd:

Aanhanger lift 11-04-2023


10

Prima service en een mooie aanhanger. Zal er zeker nog vaker gebruik van maken

Gehuurd:

Aanhanger lift

op 27-02-2022

01-03-2023
Eenvoudig materiaal verticaal transporteren met een aanhangerlift

Aanhangerverhuislift is ideaal om te huren wanneer je de lift op locatie nodig hebt en daarom wilt transporteren. Doordat je de verhuislift op aanhanger eenvoudig kunt koppelen aan een trekkend voertuig is de lift makkelijk te transporteren. Met een ladderlift kun je praktisch materialen, dozen of klein meubilair verticaal transporteren zonder dat het al te veel inspanning kost. Het ideale hulpmiddel tijdens verhuizingen van of naar een verdiepingsraam, balkon of dak.

De voordelen van het huren van een verhuislift

Het huren van een hydraulische verhuislift op een aanhanger heeft verschillende voordelen. Zo is het huren van een aanhangerlift praktisch, omdat je de lift eenvoudig kan transporteren. Daarbij is de aanhangwagen vaak makkelijk te koppelen aan de auto of een ander voertuig. Je kunt de lift goed gebruiken bij een verhuizing of wanneer je materiaal, zoals dakpannen, naar boven wilt transporteren. Op de bestemming hoef je de verhuislift alleen nog maar uit te schuiven en dan kunnen de werkzaamheden beginnen.

In sommige gevallen is het mogelijk om een medewerker van het verhuurbedrijf in te huren. De vakbekwame verhuishulp heeft veel ervaring met gebruik van de ladderlift. Dat kan handig zijn om jouw verhuizing soepel en zo snel mogelijk te laten verlopen.

Handig om te weten bij het huren van een aanhanger ladderlift

Als je een aanhangerverhuislift wilt huren, is het goed om op verschillende punten te letten. Zo is het goed om eerst te bedenken hoe hoog je de materialen wilt hebben. Er zijn namelijk ladderliften op aanhanger te huur met een maximale werkhoogte variërend van 15 meter tot 32 meter. Daarnaast is het goed om te kijken naar het maximaal gewicht van de materialen. Het hefvermogen verschilt per ladderlift, van maximaal 150 tot 300 kg. Het is belangrijk om het hefvermogen nooit te overschrijden. De aanhanger wordt zowel met benzine- of dieselmotor als elektromotor verhuurt. Overleg eerst met het verhuurbedrijf van jouw keuze om er zeker van te zijn dat jij de juiste aanhangerladderlift huurt die het meest geschikt is voor jou.

Haal en breng je de aanhangerlift zelf? Let er dan op dat je beschikt over het juiste rijbewijs. Voor de meeste aanhangerliften heb je namelijk rijbewijs-BE nodig. Wanneer het totaalgewicht van de aanhanger niet boven de 750 kg uitkomt en de totale combinatie (aanhanger plus trekkend voertuig) niet meer de 3.500 kg bedraagt volstaat rijbewijs-B gewoon. Beschik je niet over het juiste vervoer of rijbewijs, vraag dan of het verhuurbedrijf een breng- en haalservice heeft. Zij verzorgen dan de transport, vaak tegen een meerprijs.