Recente huuraanvragen

Montagelift in Hoogvliet Rotterdam

voor 6 dagen bij Jansen Materialen BV

03-06-2024
De transportlift en ladderlift voor werkzaamheden in de bouw

Voor het transporteren van goederen, materialen en (kleine) machines is het huren van een bouwlift een ideale uitkomst. Er zijn verschillende soorten en maten bouwliften te huur. De meest bekende bouwlift is de ladderlift. De ladderlift is een type bouwlift die verschillende materialen, zoals dakpannen, omhoog kan transporteren. Daarnaast zijn er andere liften te huur, specifiek voor een type materiaal. Vind op Huren.nl de verhuurbedrijven van bouwliften op een rijtje. Bekijk hieronder de verschillende soorten bouwliften die je kunt huren.

Voor elke klus een geschikte bouwlift

Elk project kent andere problemen en bij elk soort project zal je dus ook een andere lift nodig hebben. Vaak heb je een lift nodig om materialen naar de juiste hoogte te brengen. Maar ook bij montagewerk of het aanbrengen van bijvoorbeeld pijpen of airconditioning kun je een lift goed gebruiken. Wanneer je een gipsplaathouder huurt kun je materialen zoals gipsplaten, metaalplaten en houten panelen op hoogte brengen. Ook kun je ervoor kiezen om een kanaallift te huren. Door middel van een draadlier wordt de kanaallift in werking gezet en kun je eenvoudig de materialen naar de juiste hoogte brengen. De kanaallift is compact en daarom perfect om in te zetten in kleine ruimtes. Als je op zoek bent naar een geschikte goederenlift voor bouwprojecten, kun je een staaldraadkantellift huren. Deze bouwlift is zeer eenvoudig en in een korte tijd door slechts twee personen in elkaar te zetten. Daarnaast kun je deze lift makkelijk verplaatsen op het bouwterrein dankzij de luchtbandwielen die vaak aanwezig zijn. Tenslotte kun je ervoor kiezen om een tandheugellift te huren. Deze bouwlift kan veilig en snel steiger- en bouwmaterialen naar de juiste hoogte brengen. De tandheugellift is dan ook bijzonder geschikt om te huren bij bouwondernemingen en steigerbouwers waar het uiterste wordt gevergd van het materiaal.

Veiligheid en handige tips voor het huren van een bouwlift

Bij het huren en gebruiken van een bouwlift gelden veiligheidsvoorschriften. Gebruik een bouwlift uitsluitend en alleen voor het materiaal waar deze voor bedoeld is. Vervoer nooit personen in een bouwlift, dit mag alleen als de lift hier speciaal voor gemaakt wordt. Veel verhuurbedrijven bieden de mogelijkheid om de bouwlift te brengen en te installeren. Ook kun je er soms voor kiezen om de bouwlift inclusief personeel te huren. Huur slim, huur een bouwlift via Huren.nl.