Recent beoordeelde verhuurbedrijven


5,0

Machine was redelijk in orde. Ze hadden alleen een machine tot 100kg terwijl ik er één nodig had tot 120kg. Moest geen probleem zijn volgens hen. Ging redelijk. Af en toe bleef tegel niet hangen. We hadden €30,- afgesproken. Uiteindelijk hebben ze twee dagen gerekend omdat ze zondag meetellen terwijl ze niet open zijn en ik de machine dus pas op maandag terug kon brengen. Ook niet vertelt was dat er een verplichte verzekering betaald moest worden. De €30,- werd €78,- Dus PAS OP als u hier gaat huren. Lees meer

Gehuurd:

Stenenzuiger

op 07-04-2024

08-04-2024
Zwaar of breekbaar materiaal? Huur vacuüm hefsystemen!

Zware stenen sjouwen? Glas of panelen plaatsen? In deze gevallen zul je vacuüm gereedschap goed kunnen gebruiken. Naast zwaar en breekbaar materiaal kan vacuüm gereedschap ook worden ingezet voor het moeiteloos optillen en verplaatsen van materiaal dat bijvoorbeeld lastig vast te houden is. Heb je het juiste gereedschap gevonden? Vergelijk de verschillende verhuurbedrijven dan goed. Let hierbij op de huurprijs, maar ook op de kenmerken van het gereedschap. Check het formaat en de maximale tilcapaciteit van het gereedschap en ga ook na voor welk materiaal het gereedschap geschikt is.

Welke vacuüm systemen kun je huren?

Wil je ruiten, glazen wanden of spiegels verplaatsen? Dan is een glasdrager ideaal, vanwege het handvat dat grip biedt. Verhuurbedrijven bieden glasdragers aan met enkele, dubbele of zelfs driedubbele zuignappen. Om glaswerk te plaatsen op lastig bereikbare plekken kun je een glaslift huren. Dit elektrische apparaat is namelijk voorzien van een telescooparm. Wil je grote natuurstenen plaatsen in je tuin of heb je een klus waarvoor je zware stenen moet sjouwen? Huur dan een stenenzuiger. Andere handige huurproducten zijn bijvoorbeeld de glaslift en de panelenlift.