Bemande verhuislift huren

De vele voordelen van het huren van een bemande verhuislift

Voor een verhuizing van of naar een woning op hoogte is het huren van een verhuislift ideaal. Je bespaart tijd doordat je niet telkens de trap op- en af moet. Bovendien voorkom je beschadigingen aan meubels en aan de muren. Om het jezelf nog gemakkelijker te maken, kun je ervoor kiezen om een bediende verhuislift te huren. Het personeel zorgt ervoor dat de verhuislift gebracht, geïnstalleerd en bediend wordt. Zo kun jij alles uit handen geven of helpen waar kan. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Zorg ervoor dat je de juiste lift met personeel huurt

Er zijn verschillende verhuisliften te huur. Het grootste verschil ligt bij de lengte van de lift. Er zijn verhuisliften te huur die tot 33 meter kunnen reiken; wat ongeveer gelijk staat aan de 10de tot 12de verdieping. Als je van of naar een (veel) minder hoge verdieping verhuist, heb je een kortere verhuislift nodig. Houd ook rekening met het maximum laadgewicht. Dit gewicht ligt tussen de 100 en 300 kilo. Het is belangrijk dat dit gewicht niet overschreden wordt. Let op: het kan zijn dat verhuurbedrijven bij het huren van extra lange liften (voor hoge verdiepingen) niet één, maar twee bemanningsleden verhuurt. Het kan in dit geval zijn dat je hier wat extra voor moet betalen.

Is er een minimale huurperiode bij het huren van een bemande verhuislift?

Als je van plan bent om één meubelstuk te verhuizen, dan heb je de bediende verhuislift misschien maar een uurtje nodig. Houd er rekening mee dat sommige verhuurbedrijven een minimum huurperiode hanteren. Dit minimum aantal uur kan bij voorbeeld 3 uur of meer zijn. Het kan zijn dat de verhuislift binnen de bebouwde kom op de openbare weg moet staan om goed te kunnen functioneren. Het kan in dit geval zijn dat je dan een vergunning nodig hebt. In de meeste gevallen moet jij hier zelf voor zorgen bij de gemeente waar de lift wordt geplaatst. Overleg daarom altijd eerst met het verhuurbedrijf als je twijfelt. Huur slim, huur via Huren.nl.

 

Kenmerken en varianten van Bemande verhuislift

Max. werkhoogte variërend tot 33 m
Max. laadvermogen variërend tot 400 kg