Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Pouw Rent Groningen

Contact

  • Wismarweg 30
  • 9723HB Groningen
  • 050 - 2 111 888

Beoordeling

9,5
60 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 18:00
  • Dinsdag 07:00 - 18:00
  • Woensdag 07:00 - 18:00
  • Donderdag 07:00 - 18:00
  • Vrijdag 07:00 - 18:00
  • Zaterdag 08:00 - 17:00
  • Zondag 08:00 - 12:00
#} #}

Beoordelingen van Pouw Rent Groningen

10

super mooie auto Behulpzaam en aardig personeel Een echte aanrader

Product gehuurd: SUV

Reactie van Pouw Rent Groningen

Beste Fidanque, Hartelijk dank voor je positieve review, ook de woorden:" behulpzaam en aardig personeel" doet het gehele team erg goed. Van stoere SUV tot ruime verhuisbus, bij Pouw Rent autoverhuur in Groningen kun je ten alle tijden terecht. Vriendelijke groet, Team Pouw Rent Groningen

9,0

Een bestelbus gehuurd in prima staat 1 dag van tevoren opgehaald en de volgende dag weer ingeleverd Vriendelijk geholpen door Jean Paul Een aanrader.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 12-05-2020

9,0

Vrijwel nieuwe Mercedes Sprinter gehuurd. Vriendelijk personeel. Kon de wagen de avond ervoor al ophalen. Duidelijke uitleg bij aflevering. Schone wagen. Wagen 's avonds ingeleverd. Sleutel in de muurkluis. Minpuntje: geen eindfactuur ontvangen. Te betalen bedrag klopte wel.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 26-04-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Geachte heer Otten, Bedankt voor uw positieve review, fijn te lezen dat u tevreden was over ons ruime verhuiswagen met laadklep voor slechts 99,- per dag. De eindafrekening ontvangt u per mail, voor de zekerheid sturen wij u nog even een kopie van de eindafrekening. Wij zien u graag weer terug indien u weer een huurauto of verhuisbus nodig heeft. Vriendelijke groet, Team Pouw Rent Groningen.

9,0

Uitermate vriendelijk personeel. Bestelbus was keurig schoon en reed geweldig. Borg was binnen het uur na inlevering van de auto teruggestort op de rekening. Overal keurige bevestigingen per mail van. Kortom topbedrijf !

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 29-04-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Geachte heer van der Weide, Hartelijk dank voor de complimenten, de naam "Topbedrijf" is natuurlijk altijd leuk om te krijgen! Als u in de toekomst weer een verhuisbus of personenauto wilt huren in Groningen bent u natuurlijk weer van harte welkom. Vriendelijke groet, Team Pouw Rent

10

Prima geregeld, mooie oplossing zo in deze gekke tijd. Auto reed heerlijk, zelfs extra stukje gereden. Kids vonden het mooi om zo hoog te zitten. Het voldeed aan de verwachting zodat mijn verhuizing zeer vlot is verlopen. Dank daarvoor.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 18-04-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Beste Paul, Hartelijk dank voor je leuke en positieve review. Fijn om te lezen dat de auto naar wens was en dat de kinderen het tevens een feest vinden om in onze mooie Mercedes- Benz Sprinter verhuiswagen te rijden. Indien je in de toekomst weer een verhuiswagen of een leuke personenauto waarin je ook hoog kan zitten wilt huren, ben je altijd welkom bij Pouw Rent. Vriendelijke groet, Team Pouw Rent

10

Heb slechte ervaring met huurauto’s in buitenland maar dit ging heel soepel en de borg stond de volgende dag al weer op mijn rekening. Prima verhuurder, goede service en mooie bestelbus!

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 22-03-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Beste Egbert, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, uiteraard horen wij vaker dat mensen in het buitenland slechte ervaringen met autoverhuurders hebben. Fijn om te lezen dat het huren van een verhuisbus bij Pouw Rent autoverhuur allemaal naar wens is geweest. Heel graag tot de volgende keer. Team Pouw Rent.

8,0

Prima locatie, vriendelijke snelle service. Prima auto, maar miste de cruise control op een afstand van meer dan 500 km. En fijn als er een beter afgeschermde plek komt voor je fiets.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 28-03-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Geachte heer Willemse, Hartelijk dank voor uw duidelijke review, het verschilt een beetje per bakwagen (verhuiswagen met laadklep) welke wel en niet van cruise control zijn voorzien. Helaas heeft u net de bus zonder mee gehad, indien u het volgende keer aangeeft kunnen we trachten u een bus welke wel is voorzien van cruise control mee te gegeven, Ook voor de fiets hebben wij een afgesloten en beveiligde ruimte naast de fietsenstalling waar u nu uw fiets had gestald, indien u aangeeft dat u de fiets graag binnen wilt hebben mag dit ten alle tijden. Graag tot de volgende keer, gaan we dan voor de 10. Vriendelijke groet, Team Pouw Rent Groningen

9,0

Wagen zag er netjes uit. En alles werkte prima.

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 14-03-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Geachte heer Bosker, Hartelijk dank voor de positieve review. Heel graag tot de volgende keer, wij staan wij weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Team Pouw Rent

10

Netjes geholpen volgens afspraak.Alles was duidelijk en op tijd.Nette schone bestelbus.Aan te bevelen

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 07-03-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Beste Marinus, Hartelijk dank voor de positieve review, wij zijn je graag weer van dienst. team Pouw Rent

9,0

Zonder reservering kwam ik op zondagochtend langs, en werd binnen een kwartier geholpen. Prima auto, vriendelijke, correcte en snelle afhandeling. Dus hulde, ik kom zeker weer. Alleen staat het eigen risico (500) nog als reservering op mijn creditcardrekening. Ik neem aan dat die binnenkort wordt ingetrokken?

Product gehuurd: Stationwagen

Gehuurd op: 01-03-2020

10

Snel en probleemloze overdracht, auto werkte voortreffelijk!

Product gehuurd: Bakwagen met laadklep

Gehuurd op: 21-02-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Beste Fred, Super bedankt voor je positieve bericht. Graag tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Pouw Rent

9,0

Vriendelijk personeel, makkelijk en snel het busje gereserveerd. Minpunt, kostte iets meer dan verwacht.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 21-02-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Beste Denis, Hartelijk dank voor de positieve reactie, graag hoor ik nog waar het verschil in uiteindelijke afrekening en verwachte prijs in zat, misschien kunnen we van de 9 nog een 10 maken. Vriendelijke groet, Team Pouw Rent

9,0

Vriendelijk, correct en deskundig geholpen. Alles voldeed aan de verwachtingen. Aanbevolen!

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 14-02-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Beste Rein, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, dat doet ons weer goed. Heel graag tot de volgende keer. Vriendelijke groet, Team Pouw Rent

10

Niet zoals bij andere verhuurders allerlei extra kosten, waar je pas achter komt als je aan de balie staat en niet meer terug kunt. Je weet dus direct waar je aan toe bent. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 31-01-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Beste Donald, Mooie woorden, bedankt voor je positieve bericht. Wij zijn je volgende keer graag weer van dienst. Hartelijke groet, Team Pouw Rent Groningen

9,0

Ik heb voor een dag een bus gehuurd. Alles super netjes. Goede en snelle service en zelfs een klein misverstand werd heel prettig en professioneel opgelost! Prijs kwaliteit verhouding: heel goed!

Product gehuurd: Bestelbus

Gehuurd op: 25-01-2020

Reactie van Pouw Rent Groningen

Beste Jolanda, Bedankt voor je positieve reactie, graag tot de volgende keer. Team Pouw Rent

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Pouw Rent Groningen

7 dagen in de week geopend .Een personenauto of bedrijfswagen huren? Pouw Rent Groningen heeft altijd een goede oplossing, voor elke periode en voor ieder doel. Van een huurauto voor het weekend of de vakantie, een verhuisbus (met laadklep) voor een dag tot een shortlease auto voor een nieuwe medewerker.Bel direct voor onze gunstige tarieven en flexibele voorwaarden.

Details openingstijden

Uiteraard is het wel mogelijk buiten openingstijden de huurauto weer in te leveren.