Vind jouw beste huurdeal

Bakwagen met laadklep huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Bert Jonk Autoverhuur logo

Auto Verhuur / Short Lease Service is onze kracht

Meerdere vestigingen
v.a. 120,-

Diks Autoverhuur logo

All-in tarieven! Lage borg en gratis annuleren.

Meerdere vestigingen
v.a. 141,-

Nedcars Autoverhuur BV logo

Al 35 jaar kwaliteit & service voor de beste prijs

Amsterdam
v.a. 91,-

Autoverhuur Bultman logo

Het adres in de regio voor vervoer op maat !

Meerdere vestigingen
v.a. 140,-

Blue Rent a car logo

Kilometervrij, de goedkoopste!

Alphen aan den Rijn
v.a. 124,-

KAV Autoverhuur logo

KAV - Kan Alles Vervoeren

Meerdere vestigingen
v.a. 140,-

All Rent Autoverhuur logo

All-in prijzen inclusief btw en verzekeringen!

Roosendaal
v.a. 149,-

Van den Broek- Van Mil Tours logo

Betrouwbare huur voor aantrekkelijk tarief.

Barneveld
v.a. 105,-

Bochane Autoverhuur logo

10% korting via Huren.nl!

Meerdere vestigingen
v.a. 121,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Verhuizing gepland? Huur een bakwagen met laadklep

Een bakwagen met laadklep is een ideale bus voor het vervoeren van goederen, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. De wagen is groter dan een bestelbus en is voorzien van een laadlift. Laden en lossen wordt wel erg gemakkelijk, aangezien je je meubels met één druk op de knop laat zakken. Moeiteloos en efficiënt verhuizen dus! Wil je veel goederen kunnen vervoeren, maar zijn ze niet al te zwaar? Dan kun je er ook voor kiezen om een bakwagen zonder laadklep te huren, waarbij je de goederen zelf de wagen in tilt. Voor het rijden in een bakwagen met laadklep heb je aan rijbewijs B voldoende. Op de websites van de verhuurbedrijven vind je meer informatie over de minimum leeftijd (vaak 21) die gehanteerd wordt en over het aantal jaar dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs.

Verschillende soorten bakwagens

Verhuurbedrijven bieden verschillende bakwagens aan. Kijk maar eens naar de laadruimte (m3) en het laadvermogen van de wagens. Het laadvermogen van een bakwagen kan variëren van 320 tot 3360 kg. Dat is nogal een verschil. Bedenk daarom goed welke wagen geschikt is voor jouw klus. Doordat verhuurbedrijven verschillende bakwagens aanbieden, kunnen de huurprijzen die ze hanteren ook nogal van elkaar verschillen. Echter, de prijsverschillen kunnen ook door andere factoren beïnvloed worden. Zo zijn sommige prijzen inclusief btw, terwijl andere verhuurders prijzen exclusief btw hanteren. Ook het aantal gratis kilometers dat je mag rijden (km vrij) en de prijs die je betaalt voor extra gereden kilometers kan verschillen per verhuurbedrijf. Een bakwagen met laadlift huur je voor een dag(deel), een weekend of een week en biedt plek aan 2 tot 3 personen. Let goed op de prijs per dag en de prijs voor een week of een weekend. Soms is het namelijk voordeliger om een bakwagen voor langere periode te huren.

Verzekeringen en eigen risico

Alle wagens zijn in principe WA/Casco verzekerd, maar verhuurbedrijven bieden soms de mogelijkheid om extra verzekeringen af te sluiten. Het kan ook zijn dat dit vereist is. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf. Check ook even wat de hoogte van het eigen risico is en of je deze kunt verlagen. Dit kan je bij schade namelijk een hoop geld schelen. Let op! Het kan zijn dat dit verlaagde risico voor sommige vormen van schade niet van toepassing is. Bovenhoofdse schade doordat je onder een te lage tunnel doorrijdt, zou hier een voorbeeld van kunnen zijn. Vraag het verhuurbedrijf hiernaar. Als je een bakwagen met laadklep gaat huren, dan zal je hoogstwaarschijnlijk een borgsom moeten betalen. Op de websites van de verhuurbedrijven vind je meer informatie over de hoogte van de borg en de gewenste betalingswijze (pin, contant, creditcard).

Tip: Het kan handig kan zijn om verhuishulpjes te huren, zoals een steekwagen, een meubelhond en sjorbanden.

Kenmerken en varianten

  • Inhoud laadruimte variërend van 12 tot 27 m³
  • Rijbewijs B
  • Aantal zitplaatsen variërend tot 3 personen
  • Laadvermogen variërend van 320 tot 3.360 kg
  • Brandstof diesel
  • Versnelling handgeschakeld of automaat

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik