Personenauto met trekhaak huren

Personenauto met trekhaak huren? Lees dan deze huurtips!

Wil je een personenauto met trekhaak huren om met de caravan of vouwwagen op vakantie te gaan? Dan kun je op deze pagina verscheidene aanbieders vinden. Heb je een ander voertuig met trekhaak nodig, kijk dan bij personenbus met trekhaak of bedrijfswagen met trekhaak. .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Check altijd wat het maximale trekvermogen van de gehuurde auto is, dit verschilt namelijk per auto en per verhuurbedrijf. Huur je een aanhanger? Ga dan na of dit een geremde of een ongeremde aanhanger is. Dit heeft namelijk invloed op het maximale gewicht dat in de aanhanger mag en kan je keuze voor een bepaalde auto beïnvloeden. Voor het huren van een auto met trekhaak moet je in het bezit zijn van een rijbewijs (B).

Waar moet je nog meer rekening mee houden?

Als je een personenauto of bijvoorbeeld een verhuisbus met trekhaak huurt, moet je ervoor zorgen dat de trekhaak je kentekenplaat niet bedekt. Verder is het belangrijk dat de aanhanger, de vouwwagen of de caravan correct bevestigd wordt en er geen voorwerpen uitsteken. Check naast de huurprijs ook de minimale huurperiode die verhuurbedrijven hanteren. Meestal is dit een halve dag. Vergeet niet dat de brandstof- en kilometerkosten nog bovenop de huurprijs komen.

Tip: Wil je met een boottrailer of fietsenaanhanger op vakantie? Ook dan is het huren van een auto met trekhaak ideaal. Misschien is een gps dan ook geen gek idee!