Personenauto met trekhaak huren

4 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 44,- tot € 64,- en hangt af van het merk, het model en de prijs per km.

Top 4 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Op het laatste moment uit de brand geholpen door Pouw! Om mijn opa te bezoeken had ik een reservering aangevraagd bij een ander verhuurbedrijf. Helaas werd deze een dag voor tijd geannuleerd vanwege drukte. Inmiddels was het zaterdagmiddag en waren alle bedrijven al gesloten, lichte paniek dus... Zondagochtend als laatste hoop Pouw gebeld met de vraag of ik z.s.m. een auto kon ophalen. "Geen probleem, je kan hem gelijk ophalen!" Op locatie was het snel geregeld en kon de auto direct mee. Het late terugbrengen was ook geen probleem. Kortom, top service en snel geregeld. Hier ga ik zeker vaker huren! Lees meer

Gehuurd:

Personenauto met trekhaak

op 23-04-2023

25-04-2023


10

Vriendelijk, snel en met een uitstekende service.

Gehuurd:

Personenauto met trekhaak

op 17-04-2023

19-04-2023


10

Noodkreet Werd gelijk op gereageerd Konden eigenlijk gelijk een auto halen Gewoon super service En de auto…👍👍👍 Grtz Cliff Mosselman Klus en Voegbedrijf MoWi Bestuurder: Kelly Mosselman

Gehuurd:

Personenauto met trekhaak

op 18-03-2023

20-03-2023


9,0

Auto was netjes & alle al bestaande schade vooraf bij langs gelopen. Inleveren van de auto ging ook snel!

Gehuurd:

Personenauto met trekhaak

op 04-03-2023

06-03-2023


9,0

Het is al weer een paar jaar geleden dat ik gehuurd heb, maar de ervaring was super, een nette Schoone auto met een goede huurprijs, personeel super vriendelijk, als ik weer moet huren dan is het wel bij deze organisatie.

Gehuurd:

Personenauto met trekhaak 19-02-2023


9,0

We hadden pech tijdens de vakantie, kinderen jong en verdrietig , gelukkig konden we naar onze bestemming door Pouw Rent Groningen Luxe auto met alles er op en eraan een golf en onze vakantie was uiteindelijk goed gekomen Zon reisje naar Disneyland zou geweldig zijn een droomprijs🥰🥰 wauw nu hopen dat we zoveel geluk hebben op facebook bericht ook nog reageerd duimen dan komt onze droom uit! Lees meer

Gehuurd:

Personenauto met trekhaak

op 02-08-2018

07-02-2023
Personenauto met trekhaak huren? Lees dan deze huurtips!

Ben je bezig met een verhuizing of verbouwing en moet je met een aanhanger spullen vervoeren? Of ga je op vakantie en wil je een caravan of vouwwagen meenemen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een sterke auto waarmee je makkelijk wat gewicht kunt trekken. Vaak kun je een auto met trekhaak voor een dag of voor een week of langer huren. Als je de auto voor een langere periode nodig hebt, bekijk dan altijd de totaalprijs. Veel verhuurders hanteren namelijk een korting bij een langere huurperiode. Heb je een ander voertuig met trekhaak nodig, kijk dan bij personenbus met trekhaak of bedrijfswagen met trekhaak. Een auto huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Een auto met trekhaak huren, dit is wat je moet weten!

Controleer altijd wat het maximale trekvermogen van de gehuurde auto is, dit verschilt namelijk per auto en per verhuurbedrijf. Huur je een aanhanger? Ga dan na of dit een geremde of een ongeremde aanhanger is. Dit heeft namelijk invloed op het maximale gewicht dat in de aanhanger mag, dit kan je keuze voor een bepaalde auto beïnvloeden. Voor het huren van een auto met trekhaak moet je in het bezit zijn van een rijbewijs (B). Als je een personenauto of bijvoorbeeld een verhuisbus met trekhaak huurt, moet je ervoor zorgen dat de trekhaak je kentekenplaat niet bedekt. Verder is het belangrijk dat de aanhanger, de vouwwagen of de caravan correct bevestigd wordt en er geen voorwerpen uitsteken. Check naast de huurprijs ook de minimale huurperiode die verhuurbedrijven hanteren. Meestal is dit een halve dag. Vergeet niet dat de brandstof- en kilometerkosten nog bovenop de huurprijs komen. Neem van tevoren altijd de algemene voorwaarden van de verhuurder door, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Snel en eenvoudig een auto met trekhaak huren

Natuurlijk heeft niet iedereen een auto met een trekhaak ter beschikking. Hierdoor is auto met trekhaak verhuur redelijk populair. Hier, via Huren.nl, vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van een auto met trekhaak en andere soort auto’s. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en kaart, alle autoverhuur bij jou in de buurt. Bij de meeste verhuurbedrijven kun je de auto gemakkelijk een dag van tevoren huren. Geniet van de voordelen van het huren van een auto met trekhaak.

Hoe kun je de verhuurders vergelijken?

Op Huren.nl hebben we de verhuurders van auto’s met een trekhaak op een rijtje gezet. Er zijn meerdere auto’s met een trekhaak te huur. Of je nou een sedan, SUV, stationwagen of een MPV met een trekhaak wilt huren. Op Huren.nl vind je verhuurders met een verschillend aanbod.

Wanneer je een auto met trekhaak gaat huren, kun je de verhuurders vergelijken op het aanbod, de prijs, beoordelingen en op de afstand. Let op, bekijk altijd de totaalprijs. Het kan zijn dat de verhuurder korting rekent wanneer je de auto voor een langere periode huurt. Daarnaast kan het voorkomen dat de verhuurder eventuele extra kosten pas bij de betaling laat zien. Hierdoor kan het eindbedrag hoger zijn dan verwacht. Bekijk alle bedrijven met een auto met trekhaak te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.