Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

BOX-it-up

Contact

  • Pascalweg 8-b
  • 8013RC Zwolle
  • 085 0662894

Beoordeling

10
6 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 23:00
  • Dinsdag 07:00 - 23:00
  • Woensdag 07:00 - 23:00
  • Donderdag 07:00 - 23:00
  • Vrijdag 07:00 - 23:00
  • Zaterdag 07:00 - 23:00
  • Zondag 07:00 - 23:00
#} #}

Beoordelingen van BOX-it-up

10

10 maanden hebben we 2 mobiele boxen bij Box-it-up gehuurd. We zijn heel tevreden. De medewerkers waren heel flexibel en dachten met ons mee! Onze meubels stonden nog netjes in de boxen. Top service!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 14-08-2019

Reactie van BOX-it-up

Hartelijk dank voor je bericht! Heel veel plezier in jullie nieuwe (t)huis!

10

Komen alle afspraken na. Werken erg netjes en correct. Snelle contact legging. Uiterst vriendelijk. Heel erg bedankt!!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 22-11-2019

Reactie van BOX-it-up

Hartelijk dank voor je bericht, we doen het graag! Veel plezier in jullie nieuwe (t)huis!

10

Bedrijf denkt echt mee. Eigenaar Jan belt voor en na die tijd om te checken of alles naar wens verloopt. Onze meubelen konden last minute op 30 dec terug bezorgd worden en ondanks dat dit in vakantieperiode viel werd het opgelost en kregen we onze spullen keurig op tijd terug. Ook de chauffeur was ontzettend aardig en behulpzaam. Geen moeite is dit bedrijf teveel. Je betaalt mss iets meer dan wanneer je een grote container huurt. Maar het gemak dat de boxen voor je deur gezet worden en je niet alles zelf weg hoeft te brengen en weer ophalen was de meerprijs voor ons meer dan waard. Dikke pluim voor dit bedrijf. Zo'n goede service krijg je niet vaak meer

Product gehuurd: Opslagruimte 20 - 40m³

Gehuurd op: 16-08-2019

10

Vanaf eerste informatieaanvraag, offerte tot uiteindelijke aanlevering van de opslagbox is alles perfect volgens afspraak verlopen. Ook het terugbrengen van onze meubels geheel volgens afspraak. Prima oplossing zonder gedoe met aanhangers, zeiltjes en veel sjouwen.

Product gehuurd: Opslagcontainer

10

Wat een service!! Via internet kennisgenomen van Box-it-Up. Na telefonisch contact en offerte direct al een goede indruk van dit bedrijf. Die indruk werd bevestigd door de wijze waarop dit bedrijf waar maakt, wat er is aangeboden. Men denkt mee en geeft goede adviezen. Op de dag zelf is men keurig op tijd. Een positieve crew begint aan de werkzaamheden en lost alles voor je op. Bezorging van de box ook prima! Een groot compliment voor het management en personeel van dit bedrijf! Box-it-Up: een échte aanrader!!!

10

Heerlijk dat wij alleen de BOX maar hoeven te laden! Mooie BOX, schoon en vertrouwd. Prettige en vriendelijke chauffeur met goede tips.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over BOX-it-up

Tijdelijk een opslagruimte huren bij BOX-it-up is goed én goedkoop. U slaat uw inboedel bij ons op in de opslagBOX die wij bij u brengen en halen. U hoeft zelf alleen maar in te laden. Dus geen bus meer huren, geen vochtige garage box meer, niet meerdere keren heen en weer rijden. Tussentijdse toegang bij BOX-it-up is altijd mogelijk en is op afspraak gratis. Na afloop brengen we uw spullen gewoon weer terug! Service hè? Daar houden we van. En van scherpe prijzen.

Details openingstijden

Tussentijdse toegang tot uw opslagruimte tijdens de openingstijden van BOX-it-up is altijd mogelijk en is op afspraak gratis. Wij zetten uw mobiele opslagBOX in de bezoekerslounge waar u met uw eigen pincode binnen kunt komen.

Bezorgkosten

Gratis bezorgen! In onze wijde omgeving berekenen wij bij 3 maanden huur geen bezorgkosten voor uw opslagruimte, wel zo makkelijk!