Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opslagruimte huren van 6-10 m³

De prijs varieert van € 20,- tot € 83,- en hangt af van het aantal kubieke meters en de geleverde service.

Vergelijk hieronder verhuurbedrijven

 • €1 Eerste maand huur
  Meerdere vestigingen
 • 31m3 voor slechts €85,-
  Grootegast
 • Meerdere vestigingen
 • Laagste Prijs Garantie & Gratis verhuisbus
  Meerdere vestigingen
 • Opslag zoals jij het wilt!
  Meerdere vestigingen
 • Jouw Opslagruimte voor de deur bezorgd!
  Lelystad
 • Voor een betaalbare ruimte op maat!
  Nootdorp
 • Vandaag nog huren zonder borg.
  Alphen aan den Rijn
 • Vergelijkbaar elders voordeliger? +10% korting!
  Meerdere vestigingen
 • Vaste prijs : slechts 3,30 euro per m3 per maand.
  Meerdere vestigingen v.a. 20,-
  v.a. 20,-
 • Reserveer hier snel uw opslagruimte
  Meerdere vestigingen
 • Voor elk ruimteprobleem een oplossing!
  Meerdere vestigingen
 • 50% goedkoper dan traditionele opslagbedrijven
  Meerdere vestigingen v.a. 20,-
  v.a. 20,-
 • OPSLAGRUIMTE OP MAAT - TRANSPORT METEEN GEREGELD
  Zwolle
 • Opslagruimte nodig? Extrabox Self-storage helpt u!
  Meerdere vestigingen
 • Laagste prijsgarantie en gratis ophaalservice!
  Meerdere vestigingen
 

Middelgrote opslagruimte nodig? Huur opslagruimte van 6 - 10 m3

Wist je dat je in een self storage ruimte van zes kubieke meter, al gauw de huisraad van een huis met één kamer kwijt kan? Mits je alles netjes en efficiënt in dozen verpakt. Als je wat meer plek nodig hebt in je huis kan je een middelgrote opslagruimte huren. Ook als je gaat verbouwen of verhuizen kan het handig zijn een opslagruimte te huren, om tijdelijk (een gedeelte van) je huisraad op te slaan. Vergelijk hieronder de verhuurbedrijven en huur eenvoudig een opslagruimte.

Geen zin om heen en weer te slepen met je inboedel? Dan kun je een mobiele opslagbox huren. Deze wordt voor je deur afgeleverd en na het inladen nemen ze de box weer mee. Aan het eind van de huurperiode levert het verhuurbedrijf de mobiele opslagbox weer voor de deur af. Let op: het kan zijn dat je een vergunning van de gemeente nodig hebt om zo’n opslagbox te plaatsen.

Waarop letten tijdens het vergelijken?

Al deze verhuurbedrijven hebben opslagruimtes met andere maten. Zo biedt het ene opslagverhuurbedrijf een ruimte van 5m3, terwijl het andere verhuurbedrijf ruimtes van 3 en 7,5 m3 aanbiedt. Probeer van te voren goed te berekenen hoeveel kubieke meter je nodig hebt, zodat je niet voor loze ruimte hoeft te betalen. Elk verhuurbedrijf heeft op zijn website weer een andere indicatie aangegeven waarin je kunt meten hoeveel je kwijt kunt in de small en medium opslagruimtes die te huur zijn. In een ruimte tussen de 6m3 en 10m3 passen gemiddeld tussen de 75 en 200 verhuisdozen. Let tijdens het vergelijken ook op de hoogte van de borg, administratieskoten en eventuele kosten voor verzekeringen. 

Handige opties als je opslagruimte huurt

Heb je ook vervoer nodig om de spullen die je wilt stallen naar de opslagruimte te transporteren? De meeste grotere verhuurbedrijven bieden ook de optie om aanhangers, busjes of verhuiswagens huren. Soms krijg je bij het huren van de opslagruimte, gratis beschikking over een aanhangwagen of busje, vaak afhankelijk van de grootte van de opslagruimte die je huurt.

Overeenkomsten kunnen bij sommige verhuurbedrijven per maand opgezegd of aangepast worden. Vaak kan je ook ten alle tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere opslagruimte. Heb je een bijvoorbeeld een grotere opslagruimte nodig, dan bieden veel verhuurbedrijven de optie aan om gratis naar een grotere ruimte te verhuizen. Let hier goed op de voorwaarden voordat je gaat huren. Opslagruimtes zijn bij de meeste verhuurders zeven dagen per week geopend, vaak met ruime openingstijden van zes uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds. Let op: dit verschilt per verhuurbedrijf! Op Huren.nl hebben we op deze pagina de verhuurbedrijven van opslagruimtes in de maten small en medium, tussen de 6m3 en 10m3 verzameld. Zo kun je de verhuurbedrijven en het aanbod makkelijk bekijken en vergelijken.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Gerelateerde categorieën