Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opslagruimte huren van 6-10 m³

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Cox Self Storage logo

Flexibele opslagruimte op maat!

Baarlo
v.a. 48,-

OpslagBox Marum logo

Ideaal Centraal aan de A7

Marum
v.a. 38,-

Boxss logo

Opslag zoals jij het wilt!

Meerdere vestigingen
569 beoordelingen

Inbox SmartStorage logo

Waar selfstorage stopt, gaat SmartStorage verder

Meerdere vestigingen
410 beoordelingen
v.a. 45,-

BOX-it-up logo

OPSLAGRUIMTE OP MAAT - TRANSPORT METEEN GEREGELD

Zwolle
5 beoordelingen

Opslagman.nl logo

10m3 49,- 16m3 69,- 33m3 119,-

Meerdere vestigingen
163 beoordelingen
v.a. 39,-

SPACEWINNER - Helpt je met ruimte. logo

Vergelijkbaar elders voordeliger? +10% korting!

Meerdere vestigingen
484 beoordelingen

OpslagNL logo

De oplossing voor uw huisraad en goederen.

Meerdere vestigingen
13 beoordelingen
v.a. 23,-

Homan Opslag logo

Opslag en Verhuur

Sneek
v.a. 19,-

SAFE Ruimteverhuur logo

Voor elk ruimteprobleem een oplossing!

Meerdere vestigingen
3 beoordelingen
Prijs per maand

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Middelgrote opslagruimte nodig? Huur opslagruimte van 6 - 10 m3

Wist je dat je in een self storage ruimte van zes kubieke meter, al gauw de huisraad van een huis met één kamer kwijt kan? Mits je alles netjes en efficiënt in dozen verpakt. Als je wat meer plek nodig hebt in je huis kan je een middelgrote opslagruimte huren. Ook als je gaat verbouwen of verhuizen kan het handig zijn een opslagruimte te huren, om tijdelijk (een gedeelte van) je huisraad op te slaan. Vergelijk hieronder de verhuurbedrijven en huur eenvoudig een opslagruimte.

Geen zin om heen en weer te slepen met je inboedel? Dan kun je een mobiele opslagbox huren. Deze wordt voor je deur afgeleverd en na het inladen nemen ze de box weer mee. Aan het eind van de huurperiode levert het verhuurbedrijf de mobiele opslagbox weer voor de deur af. Let op: het kan zijn dat je een vergunning van de gemeente nodig hebt om zo’n opslagbox te plaatsen.

Waarop letten tijdens het vergelijken?

Al deze verhuurbedrijven hebben opslagruimtes met andere maten. Zo biedt het ene opslagverhuurbedrijf een ruimte van 5m3, terwijl het andere verhuurbedrijf ruimtes van 3 en 7,5 m3 aanbiedt. Probeer van te voren goed te berekenen hoeveel kubieke meter je nodig hebt, zodat je niet voor loze ruimte hoeft te betalen. Elk verhuurbedrijf heeft op zijn website weer een andere indicatie aangegeven waarin je kunt meten hoeveel je kwijt kunt in de small en medium opslagruimtes die te huur zijn. In een ruimte tussen de 6m3 en 10m3 passen gemiddeld tussen de 75 en 200 verhuisdozen. Let tijdens het vergelijken ook op de hoogte van de borg, administratieskoten en eventuele kosten voor verzekeringen. 

Handige opties als je opslagruimte huurt

Heb je ook vervoer nodig om de spullen die je wilt stallen naar de opslagruimte te transporteren? De meeste grotere verhuurbedrijven bieden ook de optie om aanhangers, busjes of verhuiswagens huren. Soms krijg je bij het huren van de opslagruimte, gratis beschikking over een aanhangwagen of busje, vaak afhankelijk van de grootte van de opslagruimte die je huurt.

Overeenkomsten kunnen bij sommige verhuurbedrijven per maand opgezegd of aangepast worden. Vaak kan je ook ten alle tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere opslagruimte. Heb je een bijvoorbeeld een grotere opslagruimte nodig, dan bieden veel verhuurbedrijven de optie aan om gratis naar een grotere ruimte te verhuizen. Let hier goed op de voorwaarden voordat je gaat huren. Opslagruimtes zijn bij de meeste verhuurders zeven dagen per week geopend, vaak met ruime openingstijden van zes uur ’s ochtends tot elf uur ’s avonds. Let op: dit verschilt per verhuurbedrijf! Op Huren.nl hebben we op deze pagina de verhuurbedrijven van opslagruimtes in de maten small en medium, tussen de 6m3 en 10m3 verzameld. Zo kun je de verhuurbedrijven en het aanbod makkelijk bekijken en vergelijken.

#} #}

Gerelateerde categorieën