Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opslagruimte huren van 20-40 m³

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Boxes4rent logo

Uw betrouwbare aanbieder van tijdelijke opslag

Emmen

Stoor Apeldoorn logo

Goedkoop - 24u Beveiligd - Gratis verhuisbus

Apeldoorn
v.a. 115,-

Opslagruimtetwente.nl logo

De goedkoopste in Twente!

Geesteren

GaragePark Nederland logo

De veiligste garageboxen van Nederland!

Meerdere vestigingen
1 beoordelingen

Box inn self-storage logo

Creëert opslagruimte voor al uw goederen

Veenendaal
17 beoordelingen
v.a. 104,-

containerbox.nl logo

Vaste prijs : slechts 3,30 euro per m3 per maand.

Meerdere vestigingen
5 beoordelingen
v.a. 66,-

SAFE Ruimteverhuur logo

Voor elk ruimteprobleem een oplossing!

Meerdere vestigingen
3 beoordelingen

De Koning Self-Storage logo

Voor een betaalbare ruimte op maat!

Nootdorp
3 beoordelingen

Loods 038 Self-Storage logo

Nu de eerste maand gratis

Zwolle
v.a. 75,-

Boxss logo

Opslag zoals jij het wilt!

Meerdere vestigingen
600 beoordelingen
Prijs per maand

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Wat is belangrijk bij het huren van een self storage

Het huren van een opslagruimte is snel en gemakkelijk te regelen. Tenminste, dat stellen de meeste verhuurbedrijven van opslagruimtes. Toch komt bij het huren van een grote opslagruimte het een en ander kijken. Allereerst is het van belang om een verhuurbedrijf te vinden wat voldoet aan jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan extra service: sommige verhuurbedrijven bieden gratis een aanhangwagen aan als bijgeleverde service. Het loont om hier rekening mee te houden.

Het is belangrijk om uit te rekenen hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Als je op zoek bent naar een grote opslagruimte, een ruimte van ongeveer tussen de 20m3 en 40m3, dan zit je op deze pagina goed. Zoek je een een nog grotere opslagruimte, bijvoorbeeld voor bedrijfsmatige opslag? Kijk dan naar eens naar opslagruimtes boven de 40m3. Hier vind je namelijk alle verhuurbedrijven bij jou op een rijtje die opslagruimtes biedt tussen de 20m3 en 40m3. Elk verhuurbedrijf heeft weer andere afmetingen en hanteert andere benamingen. Zo noemen sommige verhuurders deze maat opslagruimte maat M (medium) of maat L (large).

Hoe reken je uit hoe groot de opslagruimte die je gaat huren moet zijn?

Als je hulp nodig hebt bij het berekenen van de hoeveelheid kubieke meter jouw self storage/opslagruimte moet zijn, kun je bij het verhuurbedrijf naar jouw keuze kijken naar wat voor een indicatie zij geven. Het lastige is alleen, dat verschillende verhuurbedrijven allemaal andere indicaties hanteren. Over het algemeen komt het erop neer dat er gemiddeld zo’n driehonderd verhuisdozen passen in een ruimte van 20 kubieke meter.

Ben je op zoek naar een inboedelopslag, en heb je een huis met drie kamers? Dan is een opslagruimte huren van 20m3 doorgaans genoeg. Zoek je een opslagruimte/self storage voor een groter huis, met vijf of zelfs zes kamers, dan is een opslagruimte van 30m3 (voor vijf kamers) of 40m3 (zes kamers) genoeg. Ben je als bedrijf op zoek naar een opslagplek voor archief, bereken dan de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt per stellingkast. Gemiddeld komt het erop neer dat je voor een archiefopslag van 60 meter stellingkasten ongeveer 20m3 nodig hebt, voor 90 meter stellingkast 30m3 en voor 120 meter 40m3.

#} #}

Gerelateerde categorieën