Mobiele opslag huren

8 aanbieders gevonden. Mobiele opslagbox huren? Kijk goed naar de geleverde service vanuit de verhuurder, dit kan verschillen.

Top 8 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2022
 • Meest gekozen
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud box variërend van 5 tot 40 m3

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Ik ben vanuit Zwolle naar Den Haag verhuisd en ik had hulp bij verhuizing nodig én opslag. Perfecte oplossing gevonden via box it up, containers op de parkeerplaats bij mijn huis, inladen en met de afgesproken tijd kwam de chauffeur ze weer ophalen. Mijn inboedel was 4 maanden opgeslagen in Zwolle en vorige maand zijn de boxen naar Den Haag gebracht. De service is ook echt perfect. Box it up, bedankt voor alles! Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 21-11-2022

02-04-2023


10

Duidelijke communicatie en perfecte levering van de containers. Een aanrader voor ieder die een mobiele opslag nodig heeft.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 26-01-2023

14-03-2023


10

Voor het schuren en oliën van ons parket moest de woonkamer leeggehaald worden. Na even gezocht te hebben op de Google naar een oplossing voor het opslaan van onze meubels, kwam ik bij Opslagbakkie terecht. Het reserveren ging heel makkelijk. Het leveren van de container ging ook heel vlot. Je houdt de plek waar je de container wilt hebben vrij. De chauffeur haalt met een hijskraan het Opslagbakkie van de vrachtwagen, de container wordt gecontroleerd op schade en je krijgt een set sleutels om de container af te sluiten. De container is stevig, goed afsluitbaar en waterdicht. Kortom: een Opslagbakkie is een heel goeie oplossing voor tijdelijke opslag voor de deur. Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 28-01-2023

24-02-2023


10

Zeer makkelijk te bestellen. Daarnaast twee maal uitermate prettig en professioneel telefonisch contact. De chauffeurs van de onderneming netjes en behulpzaam. "Bakkie" zeer goed neergezet. Onderneming is een absolute aanrader.

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 08-02-2023

24-02-2023


10

Container werd keurig op tijd voor de deur afgeleverd, inclusief de bestelde meubelhonden en schone verhuisdekens. Hele vriendelijke service (zowel bij brengen en ophalen). Echt een uitkomst! Op mijn verzoek voor het afleveren op maandagochtend, werd ik keurig in het weekend gebeld voor de bevestiging, echt top! Lees meer

Gehuurd:

Mobiele opslag

op 28-11-2022

15-12-2022


9,0

Vriendelijke eigenaar, behulpzaam, goede kwaliteit en prijs en prettige communicatie. Denkt mee en ook bezorging en ophalen verliep prima. Chauffeur was prettig om mee te werken en geen moeite is teveel. Wij gaan zeker in de toekomst nogmaals gebruik maken van deze service!

Gehuurd:

Mobiele opslag 30-11-2022
Spullen opslaan zonder je huis te verlaten

Iedereen kent de opslagruimtes wel waar je naartoe rijdt met je auto en een aanhanger of waarvoor je zelfs een verhuisbus moet huren om vervolgens je inboedel of andere spullen op te slaan. Op zich geen probleem, maar als je druk bent of geen rijbewijs hebt wordt het een ander verhaal. Gelukkig is er daarom ook de mobiele opslagruimte. Het voordeel hiervan is dat je zelf niks hoeft te brengen of op te halen.

Verschillende manieren van mobiele opslag

Mobiele opslagruimte huren kan op verschillende manieren. Zo zijn er verhuurbedrijven die een mobiele opslagbox bij je thuis bezorgen, waarna jij deze alleen maar in hoeft te pakken. Vervolgens wordt de box opgehaald en opgeslagen of eventueel naar een nieuw adres gebracht. Het voordeel hiervan is dat je jouw spullen maar één keer in en uit hoeft te pakken. Minder kans op beschadiging dus. Andere verhuurbedrijven komen je spullen halen, pakken ze in en slaan deze voor je op in hun opslagruimte. Heb je ze weer nodig? Dan komen ze je spullen weer terugbrengen. Het voordeel hiervan is dat je jouw spullen niet zelf in en uit hoeft te laden.

Tip: Wist je dat sommige verhuurbedrijven zelfs met een app werken? Via de app geef je gemakkelijk aan wat er wanneer opgehaald moet worden en ook wanneer je je spullen weer nodig hebt!

Gerelateerde categorieën