Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Kleine opslagruimte huren

De prijs varieert van € 14,- tot € 89,- en hangt af van het aantal kubieke meters en de geleverde service.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • 10m3 49,- 16m3 69,- 33m3 119,-
  Meerdere vestigingen v.a. 29,-
  v.a. 29,-
 • Altijd ruimte op maat!
  Drachten v.a. 35,-
  v.a. 35,-
 • Reserveer hier snel uw opslagruimte
  Meerdere vestigingen
 • Goedkoop - 24u Beveiligd - Gratis verhuisbus
  Apeldoorn v.a. 40,-
  v.a. 40,-
 • Amersfoort v.a. 19,-
  v.a. 19,-
 • Opslag en Verhuur
  Sneek v.a. 14,-
  v.a. 14,-
 • Voor elk ruimteprobleem een oplossing!
  Meerdere vestigingen
 • Ophalen, opslagruimte met toegang en teruggebracht
  Amsterdam v.a. 39,-
  v.a. 39,-
 • 50% goedkoper dan traditionele opslagbedrijven
  Meerdere vestigingen v.a. 18,-
  v.a. 18,-
 • MOBOX, De opslag die naar je toekomt!
  Meerdere vestigingen v.a. 89,-
  v.a. 89,-
 

Tot wel 50 dozen gemakkelijk opslaan

Ben je aan het verhuizen? Ga je kleiner wonen? Heb je meer plek nodig in je huidige woning? Het huren van een kleine opslagruimte kan veel ruimte bieden. Een kleine opslagruimte van 3 tot 6 kubieke meter is ideaal voor de opslag van gemiddeld vijftig verhuisdozen. De huisraad van een (kleine) kamer is een andere indicatie om aan te geven hoeveel er in een dergelijke opslagruimte past. Een andere indicatie om aan te geven hoeveel er in een dergelijke opslagruimte past is om rekening te houden met  ongeveer de huisraad van een (kleine) kamer. Als de huisraad in een kleine verhuisauto past, is de kans groot dat je alles kwijt kunt in een kleine opslagruimte. 

Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van self-storage op een rijtje. Niet alle verhuurbedrijven hanteren dezelfde indicatie van de afmeting van opslagruimtes die ze verhuren. Het ene verhuurbedrijf benoemd de opslagruimtes als maat XS of S. De andere verhuurder heeft nog kleinere maten opslagruimtes, en noemt een opslag van zes tot negen m³ medium. Bedenk goed hoeveel ruimte je nodig hebt. Als je spullen efficiënt in verhuisdozen plaatst kan je al gauw zo rond de vijftig dozen kwijt in een kleine opslagruimte. Let tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven ook op de hoogte van de borg, administratiekosten en eventuele kosten voor verzekeringen.

Hoe huur ik een opslagruimte via Huren.nl?

Je kunt de verhuurbedrijven via Huren.nl eenvoudig met elkaar vergelijken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een kijkje te nemen bij de beoordelingen van de verschillende opslagverhuurbedrijven. Als je op zoek bent naar een kleine opslagruimte van drie tot zes kubieke meter, zit je op deze pagina goed. Ben je op zoek naar een kleinere opslagruimte? Kijk dan naar de kleinere opslagvariant: mini opslagruimte.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Gerelateerde categorieën