Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Opslagruimte huren van 10-20 m³

De huurprijs varieert van € 30,- tot € 99,- en hangt af van de afmetingen (m³) en de geleverde service.

Vergelijk 17 verhuurbedrijven

 • €1 Eerste maand huur
  Meerdere vestigingen
 • OPSLAGRUIMTE OP MAAT - TRANSPORT METEEN GEREGELD
  Zwolle
 • Vandaag nog huren zonder borg.
  Alphen aan den Rijn
 • Laagste Prijs Garantie & Gratis verhuisbus
  Meerdere vestigingen
 • De oplossing voor uw huisraad en goederen.
  Meerdere vestigingen v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • Opslagruimte nodig? Extrabox Self-storage helpt u!
  Meerdere vestigingen
 • Voor elk ruimteprobleem een oplossing!
  Meerdere vestigingen
 • 31m3 voor slechts €85,-
  Grootegast
 • Laagste prijsgarantie en gratis ophaalservice!
  Meerdere vestigingen
 • Meerdere vestigingen
 • Reserveer hier snel uw opslagruimte
  Meerdere vestigingen
 • Vaste prijs : slechts 3,30 euro per m3 per maand.
  Meerdere vestigingen v.a. 33,-
  v.a. 33,-
 • Voor een betaalbare ruimte op maat!
  Nootdorp
 • Vergelijkbaar elders voordeliger? +10% korting!
  Meerdere vestigingen
 • 1e maand gratis!
  Volendam
 • Opslag zoals jij het wilt!
  Meerdere vestigingen
 • Uw betrouwbare aanbieder van tijdelijke opslag
  Emmen

Huuralternatieven

Tijdelijk of voor lange termijn een opslag nodig? Huur via Huren.nl!

Opslagruimtes van 10m3 tot 20 m3 worden vaak door zowel particulieren als voor zakelijk gebruik gehuurd. Je kunt in een opslagruimte van 10m3 al snel de spullen stallen die in één grote, of twee kleine kamers passen. In een opslagruimte van rond de 20m3 past doorgaans de huisraad van twee tot drie kamers, wat neerkomt op ongeveer 300 dozen. Uiteraard is dit slechts een indicatie. Vind hieronder een geschikt verhuurbedrijf en huur eenvoudig een opslagruimte naar keuze. 

Let op: sommige verhuurbedrijven geven de maten van hun opslagruimtes in vierkante meter, waar andere verhuurders de grootte van de opslagruimte in kubieke meter weergeven. Als er dus 12m3 staat is de ruimte bijvoorbeeld 6m2 en 2 meter hoog.

Welke maat opslagruimte moet ik huren?

Het kiezen van de juiste opslagruimte van het juiste formaat is altijd even passen, meten en rekenen. Elk verhuurbedrijf geeft weer een andere indicatie van hoeveel er in een ruimte van 10m3, 12m3, 15m3 of 20m3 past. Het ene verhuurbedrijf drukt dit uit in verhuisdozen, het andere verhuurbedrijf in kamers of grootte van de verhuiswagen. Het kiezen van een opslagruimte is een afweging. Je wilt niet een te kleine opslagruimte huren, want met dozen overblijven wil je ook niet. Een te grote opslagruimte daarentegen is zonde van het geld. De truc is, om goed te stapelen en efficiënt in te richten. Alle losse spullen kunnen goed compact in verhuisdozen worden ingepakt. Kies voor goede, stevige kartonnen dozen, zodat je hoog kunt stapelen. Sommige verhuurbedrijven leveren dit soort dozen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen dozen gebruiken. Er zijn ook verhuurbedrijven waarbij het gebruik van een aanhanger of verhuisbusje als service bij de prijs zit inbegrepen.

Geen zin om alle spullen naar een opslagruimte te brengen? Huur dan een mobiele opslagruimte, deze kan voor jouw deur geplaatst en ingeladen worden. Het verhuurbedrijf neemt vervolgens de box mee. Aan het eind van de huurperiode krijg je de opslagbox weer afgeleverd voor de deur.

Voorwaarden voor het huren van een opslagruimte

Veel verhuurbedrijven bieden de mogelijkheid om binnen de opslag intern te ‘verhuizen’ naar een grotere (en zelfs soms ook kleinere) opslagruimte, mochten de spullen niet passen. De meeste verhuurbedrijven hebben een opzegtermijn van een maand, maar er zijn ook verhuurbedrijven die een opzegtermijn van een week hanteren. Heb je dus maar kort, een opslag nodig, dan kan het handig zijn een verhuurbedrijf te kiezen die een opzegtermijn van een week hanteert. Let tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven ook op de hoogte van de borg, administratiekosten en eventuele kosten voor verzekeringen. De meeste verhuurbedrijven van opslagtermijnen hebben transportkarren en meubelhondjes ter beschikking gesteld om ter plaatse je spullen te vervoeren. Voor het verplaatsen buiten de opslag kan het handig zijn om dit soort verhuisartikelen zelf te huren. Huur makkelijk en snel de juiste opslagruimte tussen de 10 m3 en 20 m3 via Huren.nl!

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Gerelateerde categorieën