Vind jouw beste huurdeal

BOX-it-up

Contact

  • Pascalweg 8-b
  • 8013RC Zwolle
  • 085 0662894

Beoordeling

9,8
15 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 23:00
  • Dinsdag 07:00 - 23:00
  • Woensdag 07:00 - 23:00
  • Donderdag 07:00 - 23:00
  • Vrijdag 07:00 - 23:00
  • Zaterdag 07:00 - 23:00
  • Zondag 07:00 - 23:00

Beoordelingen van BOX-it-up

10

Alles is bespreekbaar, ze denken mee, vriendelijk en goed advies, veranderingen makkelijk door te geven. Top service wat mij betreft.

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 22-01-2021

Reactie van BOX-it-up

Dag Marjon, Hartelijk dank voor je aardige bericht. Heel veel plezier in je nieuwe (t)huis! Hartelijke groet, Jan

9,0

Een heel fijn bedrijf! Altijd bereikbaar, vriendelijke communicatie. Kortom, zeer klantgericht. De locatie in Zwolle ook prima. En wanneer je tussendoor bij je spullen moet zijn staat alles keurig voor je klaar. En als kers op de taart kwam er een alleraardigste chauffeur bij ons de box afleveren om die na een paar dagen leeg weer op te halen. Hoort bij de service. Ik kan BOX-it-up zeer aanbevelen!

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 23-07-2020

Reactie van BOX-it-up

Dag Lilian, Hartelijk dank voor je aardige woorden! Hartelijke groet, Jan

10

2 boxen gehuurd om onze inboedel tijdelijk (1 maand) in op te slaan. Uitstekende service: snelle reactie op vragen, goede en vriendelijke chauffeur die de boxen kwam brengen en halen en onze spullen veilig en zorgvuldig opgeborgen. Ik zou Box-It-Up absoluut aanbevelen: klasse bedrijf en zeer goed betaalbaar.

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 28-05-2021

Reactie van BOX-it-up

Dag Daniel Hartelijk dank voor je aardige woorden! heel veel plezier in je vernieuwde (t)huis!

10

2 boxen gehuurd om meubels tijdelijk op te slaan bij verbouwing. Keurig op afspraak geleverd en opgehaald. Ideaal. Prettige communicatie via de mail en aanpassingen zijn zo geregeld. Ook wordt er met je meegedacht. Zelfs de verhuizers kon ik via box it up zo bijboeken. Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen.

Product gehuurd: Mobiele opslag

Reactie van BOX-it-up

Goedemiddag, Hartelijk dank voor je aardige woorden! heel veel plezier in je vernieuwde (t)huis!

9,0

Goede verzorging van mijn waardevolle spullen. Goede communicatie, ze komen alle afspraken na, zijn zeer goed te bereiken en denken met je mee. Top bedrijf

Product gehuurd: Opslagcontainer

10

Hele fijne mensen met wie we afspraken “op maat” konden maken: er werd geluisterd naar onze wensen en goed meegedacht.

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 01-06-2020

Reactie van BOX-it-up

Hartelijk dank voor je bericht! Heel veel plezier in jullie nieuwe (t)huis!

10

Een geweldig bedrijf! Snelle reactie op de offerte aanvraag. Fijn en vriendelijk contact. Nadat we 3 containers gereserveerd hadden en er maar 2 nodig bleken te zijn hoefden we deze niet meer te betalen! ( wat al niet veel is). Bij vragen tussentijds ook weer super snel contact. De chauffeur belt ruim optijd on aan te geven wanneer hij op plek van bestemming is! Leuk detail, we hadden voor het eerst van deze boxen ingepakt, dus niet al te proffesioneel en echt niets kwam kapot retour! Kan het iedereen aanraden. We hebben niets te klagen gehad! Klasse

Product gehuurd: Opslagruimte 6 - 10m³

Gehuurd op: 28-05-2020

Reactie van BOX-it-up

Hartelijk dank voor je bericht! Heel veel plezier in jullie nieuwe (t)huis!

9,0

Wij hebben 3 boxen gehuurd voor 2,5 maand. Alles is naar tevredenheid verlopen. Ook voor tussentijdse vragen en aanpassingen is Jan goed bereikbaar en denkt mee. Prima bedrijf, goede communicatie.

Product gehuurd: Opslagruimte 20 - 40m³

Gehuurd op: 29-05-2020

Reactie van BOX-it-up

Hartelijk dank voor je bericht! Heel veel plezier in jullie nieuwe (t)huis!

10

Echt een perfecte oplossing om tijdelijk je spullen in op te slaan. Ivm COVID-19 kon onze dochter niet studeren en ging tijdelijk uit haar kamer. Box gehuurd hiervoor. Echt een super chauffeur die op zo’n stress Inpak dag veel rust brengt, Ook tijdens het weer uitladen zelfde chauffeur met de zelfde rust. Echt een pluim voor deze man. Ook de communicatie voor de huur ging perfect, Echt een aanrader

Product gehuurd: Opslagruimte 10 - 20m³

Gehuurd op: 23-04-2020

Reactie van BOX-it-up

Hartelijk dank voor je bericht! En natuurlijk, heel graag gedaan!

10

10 maanden hebben we 2 mobiele boxen bij Box-it-up gehuurd. We zijn heel tevreden. De medewerkers waren heel flexibel en dachten met ons mee! Onze meubels stonden nog netjes in de boxen. Top service!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 14-08-2019

Reactie van BOX-it-up

Hartelijk dank voor je bericht! Heel veel plezier in jullie nieuwe (t)huis!

10

Komen alle afspraken na. Werken erg netjes en correct. Snelle contact legging. Uiterst vriendelijk. Heel erg bedankt!!

Product gehuurd: Mobiele opslag

Gehuurd op: 22-11-2019

Reactie van BOX-it-up

Hartelijk dank voor je bericht, we doen het graag! Veel plezier in jullie nieuwe (t)huis!

10

Bedrijf denkt echt mee. Eigenaar Jan belt voor en na die tijd om te checken of alles naar wens verloopt. Onze meubelen konden last minute op 30 dec terug bezorgd worden en ondanks dat dit in vakantieperiode viel werd het opgelost en kregen we onze spullen keurig op tijd terug. Ook de chauffeur was ontzettend aardig en behulpzaam. Geen moeite is dit bedrijf teveel. Je betaalt mss iets meer dan wanneer je een grote container huurt. Maar het gemak dat de boxen voor je deur gezet worden en je niet alles zelf weg hoeft te brengen en weer ophalen was de meerprijs voor ons meer dan waard. Dikke pluim voor dit bedrijf. Zo'n goede service krijg je niet vaak meer

Product gehuurd: Opslagruimte 20 - 40m³

Gehuurd op: 16-08-2019

10

Vanaf eerste informatieaanvraag, offerte tot uiteindelijke aanlevering van de opslagbox is alles perfect volgens afspraak verlopen. Ook het terugbrengen van onze meubels geheel volgens afspraak. Prima oplossing zonder gedoe met aanhangers, zeiltjes en veel sjouwen.

Product gehuurd: Opslagcontainer

10

Wat een service!! Via internet kennisgenomen van Box-it-Up. Na telefonisch contact en offerte direct al een goede indruk van dit bedrijf. Die indruk werd bevestigd door de wijze waarop dit bedrijf waar maakt, wat er is aangeboden. Men denkt mee en geeft goede adviezen. Op de dag zelf is men keurig op tijd. Een positieve crew begint aan de werkzaamheden en lost alles voor je op. Bezorging van de box ook prima! Een groot compliment voor het management en personeel van dit bedrijf! Box-it-Up: een échte aanrader!!!

10

Heerlijk dat wij alleen de BOX maar hoeven te laden! Mooie BOX, schoon en vertrouwd. Prettige en vriendelijke chauffeur met goede tips.

Schrijf een beoordeling

Informatie over BOX-it-up

Tijdelijk een opslagruimte huren bij BOX-it-up is goed én goedkoop. U slaat uw inboedel bij ons op in de opslagBOX die wij bij u brengen en halen. U hoeft zelf alleen maar in te laden. Dus geen bus meer huren, geen vochtige garage box meer, niet meerdere keren heen en weer rijden. Tussentijdse toegang bij BOX-it-up is altijd mogelijk en is op afspraak gratis. Na afloop brengen we uw spullen gewoon weer terug! Service hè? Daar houden we van. En van scherpe prijzen.

Details openingstijden

Tussentijdse toegang tot uw opslagruimte tijdens de openingstijden van BOX-it-up is altijd mogelijk en is op afspraak gratis. Wij zetten uw mobiele opslagBOX in de bezoekerslounge waar u met uw eigen pincode binnen kunt komen.

Bezorgkosten

Gratis bezorgen! In onze wijde omgeving berekenen wij bij 3 maanden huur geen bezorgkosten voor uw opslagruimte, wel zo makkelijk!