Vind jouw beste huurdeal

Pivada Verhuur

Contact

  • Amerfoortseweg 24-1
  • 3951 LB Maarn
  • 06-178 53 354

Beoordeling

9,4
111 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 18:00
  • Dinsdag 08:30 - 18:00
  • Woensdag 08:30 - 18:00
  • Donderdag 08:30 - 18:00
  • Vrijdag 08:30 - 18:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van Pivada Verhuur

10

Zeer behulpzaam , en heel vriendelijk . Op en top tevreden . Pieter bedankt

Product gehuurd: Kamersteiger

Gehuurd op: 13-07-2021

9,0

zeer goed apparaat! uitstekende service!

Product gehuurd: Kloofmachine

Gehuurd op: 09-11-2020

10

Dit is uitzonderlijk in de verhuurmarkt. De service is persoonlijk, alles is bespreekbaar. Flexibel tot en met. Bereikbaar, vlak langs de A12z En bovendien betaal je geen euro teveel. Ik weet wel waar ik vanaf nu mn spullen huur: Pivada in Maarn. Dank!

Product gehuurd: Breekhamer

Gehuurd op: 13-10-2020

Reactie van Pivada Verhuur

Beste Wim, bedankt voor het plaatsen van de review en hopelijk tot ziens.

10

Op het laatste moment bleek ik de aanhanger de avond er voor al nodig te hebben. Geen moeite was te veel om dit te kunnen regelen. Al diverse keren hier gehuurd. De zeer grote flexibiliteit en service naar mij als klant is opvallend goed.

Product gehuurd: Aanhanger met huif

Gehuurd op: 01-10-2020

Reactie van Pivada Verhuur

Beste Lieme, Bedankt voor de terugkoppeling. Graag tot de volgende keer.

9,0

SNEL EEN BOORHAMER KUNNEN REGELEN NADAT DE BELOOFDE MACHINE VAN DE AANNEMER KAPOT GING, HET WAS OOK GEEN PROBLEEM OM DE MACHINE IETS LANGER TE HUREN ALS WAS AFGESPROKEN. ALLES GOED GEREGELD,TOT DE VOLGENDE KEER

Product gehuurd: Boorhamer

Gehuurd op: 17-09-2020

10

Bouwdroger bij PIVADA gehuurd voor het drogen van het stucwerk in een tussenwoning. De droger had in het begin een mankement welk de eigenaar direct kwam oplossen, waarbij tevens een ander product gratis ter beschikking werd gesteld. Hierna werkte de droger uitstekend. Al met al een goede service, producten en prijs.

Product gehuurd: Bouwdroger

Gehuurd op: 09-07-2020

9,0

Het betrof de huur van een rolsteiger van 9 meter hoog en een dakkapelsteiger. De kwaliteit van het gehuurde was zeer goed en had geen enkele gebreken. Daarnaast prima service bij het ophalen en inleveren en eenvoudig te verlengen.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 25-04-2020

10

Steiger werd gebracht en opgehaald op afgesproken tijd, en werd tegen een geringe vergoeding opgebouwd en afgebroken. Borg kregen we na afloop onmiddellijk retour.

Product gehuurd: Rolsteiger

Gehuurd op: 23-04-2020

10

Prima apparatuur tegen een prima prijs.

Product gehuurd: Bouwdroger

Gehuurd op: 24-01-2020

9,0

Krachtige bladblazer, makkelijk in gebruik. Ook vooraf goede uitleg over het gebruik gekregen. En de borg was direct weer op mijn rekening. Top service en vriendelijke eigenaar!

Product gehuurd: Bladblazer

Gehuurd op: 06-12-2019

10

-Super service, -Prima materiaal (zo goed als nieuw), -Duidelijke uitleg, -Eerlijke prijs. Kortom: wil je wat huren? Kijk niet verder en huur bij PIVADA Eerlijke mening van een klant.

Product gehuurd: Boorhamer

Gehuurd op: 09-12-2019

9,0

Op vrijdag last minute een trilplaat nodig. Pieter van Pivada heeft dat meteen geregeld. Op verzoek gereserveerd en betaald via de Pivada website. Daarna belde Pieter om af te stemmen wanneer hij de plaat kon brengen. Dat was al na een half uurtje. Netjes afgeladen en korte instructie gegeven en afgesproken dat hij de trilplaat na het weekend weer zou ophalen. Omdat ik toch al de zelfde dag klaar was met de trilplaat even een bericht gestuurd of de plaat al eerder terug kon. Dat was geen probleem. Alles is weer netjes bij ons opgehaald door Pivada. Ook de niet gebruikte huurdagen zijn netjes verrekend. Alles bij elkaar een goede ervaring. Voor een volgende keer staat Pivada boven aan de lijst :) Zeker een aanrader.

Product gehuurd: Trilplaat

10

Dakkapelsteiger gehuurd. Goede afspraken kunnen maken over levering en (de)montage. Zeer plezierig zaken doen. Men houdt rekening met de wensen en houdt zijn afspraak. Goede prijs/kwaliteit verhouding en prettig om mee samen te werken.

Product gehuurd: Rolsteiger

10

Makkelijk ophalen en terug afleveren, zeer prettig contact. Fijne verhuur!

Product gehuurd: Aanhanger met huif

9,0

Prima verhuur. Alles lag klaar en verhuurder is zeer benaderbaar en behulpzaam. Fijn om mee te werken.

Product gehuurd: Haakse slijper

Schrijf een beoordeling

Details openingstijden

Wij zijn veel onderweg. Daarom vragen wij voor uw bezoek altijd een afspraak te maken. Wij zorgen ervoor dat het gehuurde klaarstaat. Buiten onze ruime openingstijden kan in overleg het gehuurde veelal ook opgehaald of bezorgd worden.

Bezorgkosten

Bezorgkosten hieronder genoemd zijn inclusief btw en ophalen. Maarn, Maarsbergen en Doorn € 24,50. Driebergen, Woudenberg, Austerlitz, Langbroek en Leersum € 39,50. Overige plaatsen zijn de bezorgkosten direct zichtbaar zodra u de postcode op de site van PIVADA Verhuur heeft gevuld.