Vind jouw beste huurdeal

Bladblazer huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

A1 Verhuur B.V. logo

Gereedschap voor professionals

Meerdere vestigingen
v.a. 25,-

Swaptools.nl logo

Gereedschap huren zonder borg en (thuis)bezorgd!

Landelijke levering
v.a. 59,-

Pivada Verhuur logo

Direct aan de afrit A12 vanuit richting Utrecht.

Maarn
v.a. 28,-

Goedkoperhuren.nl logo

Het verhuurbedrijf met Laagste Prijs Garantie

Heerde
v.a. 24,-

Willemsen Verhuur logo

Snel en simpel binnen 4 stappen uw verhuur product

Opheusden
v.a. 42,-

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 25,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 30,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 25,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Is het herfst? Tijd om een bladblazer te huren

Om vuil en bladeren eenvoudig maar goed te verplaatsen is het enige wat je nodig hebt een bladblazer en eventueel, omwille van de veiligheid, gehoorbeschermers. Een bladblazer produceert een luchtstroom die door een smalle uitgang naar buiten wordt geblazen. Naast de bekende bladblazer, zijn er ook bladblazer en -zuigers in één te huur. Deze machines kunnen naast het verplaatsen van bladeren ook bladeren opzuigen.

Verschillen tussen bladblazers

Er zijn bladblazers/-zuigers die op elektriciteit werken en bladblazers met een verbrandingsmotor (deze werkt vaak op benzine). Het nadeel van de elektrische bladblazer is het feit dat je te maken hebt met een beperkte bewegingsvrijheid door het snoer. Het nadeel van het huren van een bladblazer die op benzine werkt is dat de motor vaak veel lawaai produceert. Daarnaast zijn er ook bijkomende kosten voor de benzine.

Zoals hierboven vermeld zijn er ook bladblazers te huur met zuigfunctie. Sommige van deze bladzuigers hebben daarnaast een ingebouwde versnipperaar: op deze manier kun je de bladeren die je opzuigt erg compact maken en recyclen. Er zijn verschillende modellen bladblazers/bladzuigers te huur: handmodellen, rugmodellen en mobiele versies op wielen. Het gewicht van bladblazers verschilt per verhuurbedrijf, deze ligt tussen de 4 tot 11 kilo, en ze hebben een vermogen dat varieert tussen 1 tot 13 pk. 

Waar moet je op letten bij het huren van een bladblazer?

De bladblazers die op benzine werken, kunnen erg warm worden. Raak deze daarom ook niet aan tijdens het gebruiken van de bladblazer. Blaas nooit richting mensen. Er kunnen namelijk kleine steentjes of ander vuil meegeblazen worden, en deze kunnen hard aankomen. Zorg zelf ook altijd voor een veiligheidsbril, voor het geval een steentje afketst. Deze beschermingsmiddelen kan je vaak bij het desbetreffende verhuurbedrijf huren. Huur eventueel een kruiwagen om de bladeren te vervoeren. Er past maar een bepaalde hoeveelheid bladeren in de zak van een bladzuiger; daarom kan het handig zijn om deze tijdens het werken af en toe te legen in de kruiwagen. 

Kenmerken en varianten

  • Vermogen variërend van 1 tot 13 pk
  • Model handmodel, rugmodel of mobiel
  • Uitvoering bladblazer of blazer en zuiger in één
  • Eigen gewicht variërend van 4,5 tot 11 kg
  • Aandrijving brandstof of elektrisch