Vind jouw beste huurdeal

Verticuteermachine huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Kok Verhuur logo

Kok verhuur, een goed idee!

Meerdere vestigingen
v.a. 39,-

Swaptools.nl logo

Gereedschap huren zonder borg en (thuis)bezorgd!

Landelijke levering
v.a. 47,-

LW Rent logo

Wij verhuren alleen materieel van de topmerken.

Klazienaveen
v.a. 48,-

Gereedschapverhuur.nl logo

Premium gereedschap - altijd beschikaar - Bunnik

Bunnik
v.a. 38,-

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 50,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 36,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 35,-

Gromax Verhuur logo

Verhuur van machines en gereedschap.

Meerdere vestigingen
v.a. 47,-

Bouw Verhuur Friesland logo

Vegelinsoord
v.a. 39,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Een verticuteermachine huren via Huren.nl

Een verticuteermachine huren kan erg praktisch zijn voor jouw tuin- of park klus. Met een verticuteermachine haal je namelijk makkelijk onkruid mos of andere plantenresten uit het gras. Natuurlijk heeft niet iedereen een verticuteermachine in huis, dit begrijpen de verhuurders maar al te goed. Zo zijn er veel bedrijven met een groot aantal verschillende soorten verticuteermachines te huur. Met behulp van deze pagina maken we het huurproces graag wat makkelijker voor je. Hierboven op deze pagina hebben we alle bedrijven met een verticuteermachine verzameld. Voer je locatie in, vergelijk de verhuurders en verticuteermachines en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Hier kun je op letten tijdens het vergelijken

Zoals met veel tuinmachines zijn er verschillende soorten verticuteermachines te huur. Vrijwel alle verticuteermachines die je kunt huren zijn automatisch aangedreven, dit betekent dat de messen van de machine bij het gebruik automatisch ronddraaien. Er zijn verschillende verticuteermachines:

Een verticuteermachine op elektriciteit of op benzine

Vaak is de elektrische variant wat goedkoper om te huren. Echter, is deze variant minder geschikt voor grotere oppervlaktes. Ben je dus met een grote(re) klus bezig kan het een goed idee zijn om een te kiezen voor een krachtige verticuteermachine met benzinemotor. De elektrische en de benzine aangedreven verticuteermachines zijn in 2 varianten te huur. Zo kun je een handmatige machine of een door een motor aangedreven machine huren. De handmatige machines kosten wat inspanning, deze moet je namelijk zelf duwen.

Vermogen, messen en werkbreedte

Hoe sterker het vermogen des te beter de messen werken. In de verticuteermachines kun je twee soorten messen terugvinden, de massieve of holle messen. De massieve messen zijn stevig en geschikt voor een harde ondergrond. De holle messen snijden niet alleen door de grond, maar scheppen de aarde ook om. Zo kan er veel lucht in de bodem dringen. Dit is op lange termijn beter voor het gezon. Het is tevens belangrijk om op de werkbreedte te letten, deze varieert van 38 tot 60 cm. Hoe breder de werkbreedte, hoe meer rendement je behaalt met de gehuurde verticuteerder.

Hierop kun je de verhuurders vergelijken

Nu je met de bovenstaande punten de juiste verticuteermachine kunt huren, geven we je graag nog een aantal tips. Met deze tips hopen we dat je de juiste verhuurder kunt kiezen. Naast dat je de bedrijven op de prijs, apparatuur, afstand en service kunt vergelijken, kun je ook naar de onderstaande punten kijken.

Totaalprijs

We raden je altijd aan om goed naar de totaalprijs te kijken. Er zijn namelijk verhuurders waarbij kosten voor bijvoorbeeld de slijtage, brandstof en bezorging niet bij de prijs zijn inbegrepen. Bij sommige verhuurbedrijven zitten deze kosten bij de getoonde huurprijs inbegrepen, bij andere verhuurders komen deze kosten er nog eens bovenop. Vergelijk dus goed de verhuurbedrijven via Huren.nl!

Inclusief of exclusief levering

Bij de meeste verhuurders is het mogelijk om de verticuteermachine te laten bezorgen. Echter zijn hier wel vaak kosten aan verbonden. Deze kosten zijn vaak niet bij de prijs inbegrepen. Kun je de verticuteermachine zelf niet ophalen? Bekijk dan bij de door jou gekozen verhuurder of levering mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn.

Bekijk de algemene voorwaarde

Naast zaken zoals de totaalprijs en de levering, raden we je aan om ook naar de algemene voorwaarde te kijken. In de algemene voorwaarde vind je punten terug zoals de annuleringsvoorwaarde, de betalingsvoorwaarden, de voorwaarde omtrent de borg en de voorwaarde omtrent het retourneren. Een verticuteermachine huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Tips en weetjes over het gebruiken van verticuteerders

Het verticuteren van je gazon kun je het beste één á twee keer per jaar doen. De beste tijd hiervoor is in de lente en/of de herfst. In de lente heeft het gras volop de mogelijkheid om aan te sterken en te groeien met genoeg zonlicht en water. In de herfst heeft het gras genoeg tijd te herstellen voordat het te koud wordt, maar heeft onkruid weinig mogelijkheid om zich opnieuw te nestelen. Zorg dat de grond goed vochtig is: met een droge grond werkt verticuteren minder goed. Gebruik de verticuteermachine na een regenbui of besproei het gazon eerst met water. Last van een ingeklonken grond? Huur dan een gazonbeluchter.

Kenmerken en varianten

  • Vermogen variërend van 1 tot 5,5 kW
  • Werkbreedte variërend van 38 tot 60 cm
  • Werkdiepte variërend tot 50 mm
  • Eigen gewicht variërend van 24 tot 65,3 kg
  • Aandrijving brandstof of elektrisch

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik