Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Verticuteermachine huren

Prijzen variëren van € 17,- tot € 58,-, afhankelijk van de aandrijving, het vermogen en de werkbreedte.

Vergelijk 11 verhuurbedrijven

 • Vegelinsoord
 • Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!
  Den Haag v.a. 28,-
  v.a. 28,-
 • Opheusden v.a. 29,-
  v.a. 29,-
 • Voor de zakelijke en particuliere klant
  Waalwijk v.a. 19,-
  v.a. 19,-
 • Voor kwaliteit en service!
  Meerdere vestigingen v.a. 21,-
  v.a. 21,-
 • Het verhuurbedrijf met Laagste Prijs Garantie
  Heerde v.a. 22,-
  v.a. 22,-
 • Alles voor een geslaagd feest!
  Damwâld v.a. 25,-
  v.a. 25,-
 • Huur niet te duur
  Culemborg v.a. 20,-
  v.a. 20,-
 • Degelijke machines huren
  Landgraaf v.a. 28,-
  v.a. 28,-
 • De verhuurspecialist voor bedrijf en particulier
  Veenendaal v.a. 28,-
  v.a. 28,-
 • Huren is goedkoper dan U denkt!!!
  Heerhugowaard v.a. 25,-
  v.a. 25,-

Huuralternatieven

Geen onkruid meer dankzij de verticuteermachine!

Een verticuteermachine huren kan erg praktisch zijn voor jouw tuin- of parkklus. Met een verticuteermachine haal je makkelijker onkruid, mos en resten van dode planten weg tussen het gras van je gazon of grasveld. Door het gras te ontmossen komt er meer lucht en voedingsstoffen bij het gras en groeit het gras beter. Het is een ideale manier om een gazon goed te verzorgen!

Waarop letten tijdens het vergelijken?

Zoals met veel tuinmachines zijn er verschillende soorten verticuteermachines te huur. Vrijwel alle verticuteermachines die je kunt huren zijn automatisch aangedreven, dit betekent dat de messen van de machine bij het gebruik automatisch ronddraaien. Er zijn verschillende verticuteermachines: een elektrische verticuteermachine en een machine met een benzinemotor. Vaak is de elektrische variant wat goedkoper om te huren. Echter is deze variant minder geschikt voor grotere oppervlaktes. Ben je dus met een grote(re) klus bezig kan het een goed idee zijn om een te kiezen voor een krachtige verticuteermachine met benzinemotor. Het vermogen verschilt van 1,5 tot 5,5 kW. Het is tevens belangrijk om op de werkbreedte te letten, deze varieert van 38 tot 60 cm. Hoe breder de werkbreedte, hoe meer rendement je behaalt met de gehuurde verticuteerder. Daarnaast is het belangrijk om te letten op slijp- en slijtagekosten. Bij sommige verhuurbedrijven zitten deze kosten bij de getoonde huurprijs inbegrepen, bij andere verhuurders komen deze kosten er nog eens bovenop. Vergelijk dus goed de verhuurbedrijven via Huren.nl!

Tips en weetjes over het gebruiken van verticuteerders

Het verticuteren van je gazon kun je het beste één á twee keer per jaar doen. De beste tijd hiervoor is in de lente en/of de herfst. In de lente heeft het gras volop de mogelijkheid om aan te sterken en te groeien met genoeg zonlicht en water. In de herfst heeft het gras genoeg tijd te herstellen voordat het te koud wordt, maar heeft onkruid weinig mogelijkheid om zich opnieuw te nestelen. Zorg dat de grond goed vochtig is: met een droge grond werkt verticuteren minder goed. Gebruik de verticuteermachine na een regenbui of besproei het gazon eerst met water. Last van een ingeklonken grond? Huur dan een gazonbeluchter.

Voordelen van een verticuteermachine huren

Het grootste voordeel van een verticuteermachine is de kostenbesparing wanneer je de machine niet regelmatig gebruikt. Heb je de machine een keer nodig om je tuin weer een opfrisbeurt te geven, dan is het huren van een verticuteermachine financieel een stuk interessanter dan een verticuteermachine kopen. Zo heb je voor een lage prijs in veel gevallen toch een goede verticuteermachine van hoge kwaliteit. Ook kan het zijn dat je een verticuteermachine wil kopen, maar eerst een keer wil proberen wat een machine met je gazon doet. In dit geval is een verticuteermachine huren een laagdrempelige en goede manier om eens te kijken of dit iets voor jou is om aan te schaffen. Via Huren.nl vergelijk je eenvoudig de verhuurbedrijven die de verticuteermachine verhuren, in jouw omgeving. Je kunt ze vergelijken op prijs, afstand tot jouw locatie, beoordelingen en geleverde service. Vergelijken loont!

Kenmerken en varianten

 • Vermogen
  variërend van 1 tot 5,5 kW
 • Werkbreedte
  variërend van 38 tot 60 cm
 • Werkdiepte
  variërend tot 50 mm
 • Eigen gewicht
  variërend van 24 tot 65,3 kg
 • Aandrijving
  brandstof of elektrisch
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!