Groenaanhanger huren

12 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 13,- tot € 50,- en hangt af van het formaat en het laadvermogen.

Top 12 verhuurbedrijven

 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2022
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Groenaanhanger huren


9,0

Prima aanhanger om snoeiafval af te voeren. Van te voren online reserveren scheelde 5 euro! Mooi dat je de aanhanger voor een dagdeel kunt huren.

Gehuurd:

Groenaanhanger

op 12-04-2024

15-04-2024


9,0

Vriendelijk en behulpzame service. De via online gereserveerde aanhanger bleek bij ophalen, door omstandigheden, niet aanwezig te zijn. Dit is correct en vlotjes opgelost. Bij terugbrengen kreeg ik nog een deel van huur spontaan terug vanwege de verwarring. Ik huur hier regelmatig en de aanhangers zijn altijd in zeer goede conditie. Prettig is ook de ruime plek van Bouman zodat aan- en loskoppelen altijd eenvoudig gedaan kan worden Lees meer

Gehuurd:

Groenaanhanger 14-04-2024
Het huren van een groenaanhangwagen

Ben je in de tuin bezig geweest en heb je heel veel tuinafval verzameld? Huur dan een groenaanhangwagen om het afval weg te brengen. Het voordeel van een groenaanhangwagen is de hoogte, door de gemaasde wanden is de groenaanhanger lichtgewicht, en kun je heel veel snoeiafval in één keer vervoeren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en brandstof. Hoe meer je in één keer kan vervoeren, hoe korter je de groenaanhangwagen nodig hebt, en hoe lager de huurkosten. Kies bij ons het voor jou geschikte verhuurbedrijf van groenaanhangwagens. Je kunt op Huren.nl alle verhuurbedrijven van aanhangwagens voor groen- en tuinafval bekijken en vergelijken. Sorteer bijvoorbeeld op locatie, en vind snel en gemakkelijk het verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt. Je kunt ook op prijs sorteren. Op deze manier zie je de verhuurbedrijven die aanhangwagens voor groen het goedkoopst aanbieden bovenaan.

Waar aan denken wanneer je een aanhanger voor groen- en tuinafval gaat huren:

Als je een aanhangwagen voor tuinafval wilt huren, kan het handig zijn om van te voren even een paar dingen te bedenken. Voor een aanhanger met gemaasde wanden voor groenafval heb je doorgaans gewoon rijbewijs B nodig, dus kan vrijwel iedereen met een ‘normaal’ rijbewijs zo’n soort aanhangwagen die je huren gaat trekken. Houd er wel rekening mee, dat de meeste verhuurbedrijven een minimumleeftijd hanteren voor het verhuren van dit soort aanhangwagens. Niet elk verhuurbedrijf doet dit, en deze minimumleeftijd kan ook verschillen. Bekijk dus per verhuurbedrijf hoe het zit, als je nog jong bent. Ook als je nog maar net je rijbewijs B hebt, kan het zijn dat je nog geen aanhanger kan huren, omdat sommige verhuurbedrijven een minimumtijd hanteren voor het in het bezit zijn van het rijbewijs. Andere dingen om niet te vergeten zijn de borg die verhuurbedrijven vaak vragen, een bepaald bedrag wat je moet betalen en dat je terugkrijgt als je de aanhanger weer in goede staat inlevert, en overige attributen die je kunt huren zoals tuingerei en snoeimachines.