Kamersteiger huren

 • Vergelijk 20 aanbieders
 • Reserveren
De werkhoogte en de breedte verschillen per verhuurder, waardoor de prijzen variëren van € 14,- tot € 60,-. (huuradvies)

Top 20 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2022
 • Pak kortingscode
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
2,-
6,-
10,-
Per weekend
5,-
12,-
21,-
Per week
17,-
41,-
73,-

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 1,80 tot 3,00 m
Breedte variërend van 0,60 tot 1,50 m
Vloerhoogte variërend van 1,00 tot 5,00 m
Werkhoogte variërend van 3,00 tot 5,80 m
Laadvermogen variërend van 150 tot 200 kg/m2

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Maximale werkhoogte
300 cm
366,67 cm
400 cm
Beoordeling van aanbieders
6.8
8.6
10

Recente huuraanvragen

Kamersteiger in Almere

voor 2 dagen en 9 uur bij Autoradam

Afgelopen zaterdag om 11:47

Kamersteiger in Almere

voor 2 dagen en 9 uur bij Autoradam

Afgelopen zaterdag om 08:21

Kamersteiger 75 x 200 cm in Sint Anthonis

voor 1 dag bij yesrent.nl

03-08-2023
Kamersteiger: de multifunctionele vouwsteiger

De kamersteiger is een eenvoudig op te zetten steiger, die door zijn kleine afmetingen makkelijk te verplaatsen is. Hierdoor is de kamersteiger uitermate geschikt om te huren als je bijvoorbeeld montagewerkzaamheden wilt verrichten in kleine ruimtes. De kamersteiger is een veelzijdige steiger. Je kunt zowel een smalle als een brede uitvoering van de vouwsteiger huren. Vergelijk op deze pagina de verhuurbedrijven en huur eenvoudig een kamersteiger.

De kamersteiger huren en demonteren of opvouwen

Een kamersteiger is eenvoudig op te zetten als je kiest voor de demontage versie. Je kunt er ook voor kiezen om de opvouwbare vouwsteiger te huren waardoor je de gehuurde steiger helemaal niet hoeft op te bouwen en af te breken. Dankzij de stevige en vaak kunststof zwenkwielen kan je de steiger eenvoudig verrijden. Door de wielremmen zal de kamersteiger op zijn plek blijven staan terwijl je aan het werk bent. Let er dus op dat de wielremmen goed vaststaan zodat er niks kan gebeuren. De kamersteiger past door de meeste deuren en is daarom perfect voor binnenshuis. Door zijn compacte formaat is de steiger eenvoudig te vervoeren in een bestelbus of ruime wagen. Ga je hoger dan 3 meter werken, wellicht is een rolsteiger huren dan een betere keuze. Vraag het steigerverhuurbedrijf naar de verschillende mogelijkheden.

Een kamersteiger is veiliger in gebruik dan een trap of vouwladder. Echter is het belangrijk om ten alle tijde op de veiligheid te letten. Huur ook eventueel een veiligheidshelm en houd altijd de veiligheidsregels die bij het huren en gebruiken van een kamersteiger gelden in acht.

Verschillende klein formaat steigers te huur

In de meeste gevallen is de maximale werkhoogte (vloerhoogte plus twee meter)  rond de 3 meter. Echter kan deze werkhoogte vaak verhoogd worden met een opzetstuk. Handig wanneer je een steiger nodig hebt om op hoogte te werken. Vraag bij de aanbieder naar de mogelijkheden voor opzetstukken ten behoeve van de kamersteiger. Veel verhuurbedrijven bieden twee of drie veel voorkomende breedtematen aan, namelijk: 0,75, 0,90 en 1,35 meter. De vloerhoogte bedraagt minimaal 1 meter, maar kan met een opzetstuk verhoogd worden tot 5 meter of hoger. Met de kamersteiger wordt het verven van bijvoorbeeld je plafond of hoge muren een stuk gemakkelijker. De lengte van kamersteigers die te huur zijn varieert van 1,8 tot 3 meter.