Schrobmachine huren in Enschede

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 33,- tot € 90,- per dag, afhankelijk van het model (handbediend of zitmodel) en het vermogen.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Op zaterdag open
  • Dichtstbijzijnde

Prijs per dag:

Een schrobmachine huren in Enschede

Ben je van plan om een vloer te schrobben en te reinigen in de buurt van Enschede? Dan wil je dit waarschijnlijk niet op handen en knieën doen. Een schrobmachine is het perfecte apparaat om je vloer moeiteloos diep te reinigen of te desinfecteren. Het huren van een schrobmachine kan bij een aantal verhuurbedrijven in of nabij Enschede. Hierboven op deze pagina, vind je eenvoudig een overzicht van alle 3 bedrijven met een schrobmachine te huur. Zo vergelijk je makkelijk alle verhuurbedrijven van schrobmachines in Enschede.

Alles over schrobmachine verhuur

Voordat je een vloerreiniger gaat huren is het handig om een aantal dingen te weten. Zo zijn de schrobmachines in veel verschillende soorten en maten te huur. Er zijn compacte schrobmachines te huur waarbij je achter de machine aanloopt en deze met de hand bediend. De meeste machines kunnen gebruikt worden op vloeren van zeil, beton, tegels, maar ook op houten vloeren en parket. Vrijwel alle schrobmachines werken op elektriciteit. Er zijn schrobmachines die werken met een accu of met een snoer. Een schrobmachine maakt gebruik van water en een reinigingsmiddel. Check van te voren of het reinigingsmiddel niet schadelijk is voor de vloer waarop je het gaat gebruiken. Schrobmachines zijn te huur met een vermogen van 400 tot wel 2710 Watt. De inhoud van de schoonwatertank varieert van 10 liter tot wel 114 liter. Schrob je een groot oppervlakte? Ga dan voor een grote vloerboenmachine met een grote schoonwatertank. De schrobmachines zijn vaak licht en handzaam en wegen van 22 tot 460 kilo. Houd hier rekening bij het vervoeren van de machine. Huur een schrobmachine in de buurt van Enschede gemakkelijk en snel via Huren.nl.