Recente huuraanvragen

Gezinscaravan Bürstner Ventana 490 TK airco in Cuijk

voor 2 weken en 2 dagen bij Brabant Caravans

20-05-2024

Caravan Adria Adiva 502 UL Zit in Cuijk

voor 4 dagen en 6 uur bij Brabant Caravans

18-05-2024

Caravan Rapido Club 38 T in Cuijk

voor 3 weken bij Brabant Caravans

15-05-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


3,0

De caravan die we van Brabant Caravans huurden had veel gebreken. Onder andere verwarming die niet aan ging; een kookstel dat steeds uitviel als je de knop niet continu inhield en voorpoten met een volledig gescheurde lasnaad die er zo op de snelweg van af hadden kunnen vallen. Ook de gasveer van de voorklep was op zijn eind waardoor die steeds naar beneden viel en er uiteindelijk één stukje plastic van een paar cm vanaf brak. Bij terugbrengen was dat geen probleem maar de borg terug kwam maar niet. Na vele berichtjes en onbeantwoorde telefoontjes eindelijk contact en wilde hij ineens alsnog een ongespecificeerd bedrag van de borg inhouden wegens de schade. Ondertussen al weer ruim een half jaar en tientallen onbeantwoorde telefoontjes en berichtjes verder en ik heb nog steeds nul antwoord en geen cent van mijn borg teruggezien. Lees meer

Gehuurd:

Caravan

op 01-08-2023

12-02-2024
Caravan huren: Vind het beste verhuurbedrijf

Wil je een caravan huren maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, Huren.nl helpt je op weg. Het vergelijken van caravan verhuurders kan een gedoe zijn, voortdurend schakelen tussen verschillende websites. Daarom hebben wij het zo simpel mogelijk voor je gemaakt. We hebben namelijk per categorie alle relevante verhuurders verzameld. Zo ook voor de categorieën caravans, vouwwagens en airstream caravans. Alle aanbieders bij elkaar in één overzicht, zodat het vergelijken van caravanverhuurbedrijven een fluitje van een cent wordt.

Caravanverhuurders in jouw regio

Het is handig om een geschikte verhuurder te vinden bij jou in de buurt. Daarom vergelijk je bij ons gemakkelijk de locaties van caravan verhuurders. In één oogopslag zie je welke aanbieders het dichtst bij jou zijn, de prijzen die zij hanteren en hoe andere huurders deze bedrijven beoordelen. Op basis van deze informatie en nog andere kenmerken waarop je de verschillende aanbieders kunt vergelijken, ben je verzekerd van de beste deal bij jou in de regio. Dus wacht niet langer en huur nu jouw caravan via Huren.nl.