Schrobmachine huren

15 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 20,- tot € 90,- per dag, afhankelijk van het model (handbediend of zitmodel) en het vermogen.

Top 15 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Huurtopper 2022
  • Pak kortingscode
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 400 tot 2710 W
Aandrijving accu/batterij (24 V) en netstroom (230 V)
Oppervlakte prestatie variërend van 400 tot 3360 m2/uur
Werkbreedte variërend van 33 tot 85 cm
Inhoud schoonwatertank variërend van 10 tot 114 l
Inhoud vuilwatertank variërend van 10 tot 114 l
Eigen gewicht variërend van 22 tot 460 kg
Alles blinkend schoon met een gehuurde schrobmachine!

Een schrobmachine huren kan bij verschillende verhuurbedrijven, die vaak ook andere reinigingsapparaten aanbieden zoals veegmachines en stof- en waterzuigers. Een schrobmachine kun je gebruiken om vrijwel elke soort vloer mee te schrobben en te boenen. Het perfecte apparaat om te huren als je een vloer diep wilt reinigen of desinfecteren. Schrobmachines zijn te huur in veel verschillende soorten en maten, zowel duw- als stamodellen. Ook zijn er zitschrobmachines, welke geschikt zijn voor grote oppervlaktes.

Handige informatie en weetjes over schrobmachines

Er zijn compacte schrobmachines te huur waarbij je achter de machine aan loopt en deze met de hand bediend. De meeste schrobmachines zijn bedoeld voor het snel en efficiënt reinigen van vloeren van zeil, beton en tegelvloeren, maar ook van houten vloeren en parket. De meeste schrobmachines zijn elektrisch, en sommigen zijn zelfs draadloos. Deze schrobmachines werken op een accu. Zorg dat je de accu voldoende oplaadt voor gebruik en/of huur een extra accu. Een schrobmachine maakt gebruik van water, maar ook van reinigingsmiddel en losse borstels en/of pads. Deze extra’s zijn vrijwel altijd verkrijgbaar bij het desbetreffende verhuurbedrijf. Het aanschaffen van een nieuwe machine is vaak erg duur: de meest efficiënte, goedkope en snelle oplossing is het huren van een schrobmachine via Huren.nl!

Uiteenlopende soorten en maten schrobmachines te huur

Schrobmachines zijn te huur met een vermogen van 400 tot wel 2.710 Watt. De inhoud van de schoonwatertank varieert van 10 liter tot wel 114 liter. Huur daarom een grote schrobmachine als je een grote oppervlakte moet schoonmaken. Het gewicht van schrobmachines kan licht en handzaam zijn (22 kilogram), maar ook erg zwaar (460 kilogram). Houd hier rekening mee bij het (laten) vervoeren van de schrobmachine. Let ook op de werkbreedte, die erg afhankelijk is van het model, en tussen de 33 en 85 centimeter ligt. Hoe groter de diameter van de borstel, hoe groter de oppervlakte dat de borstel schoonmaakt. Bekijk en vergelijk verhuurders van een schrobmachine via Huren.nl.