Schrobmachine huren

Alles blinkend schoon met een gehuurde schrobmachine

Een schrobmachine huren kan bij verschillende verhuurbedrijven, die vaak ook andere reinigingsapparaten aanbieden zoals veegmachines en stof- en waterzuigers. Een schrobmachine kun je gebruiken om vrijwel elke soort vloer mee te schrobben en te boenen. Het perfecte apparaat om te huren als je een vloer diep wilt reinigen of desinfecteren. Schrobmachines zijn te huur in veel verschillende soorten en maten, zowel duw- als zitmodellen.  .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Handige informatie en weetjes over schrobmachines huren

Er zijn compacte schrobmachines te huur waarbij je achter de machine aan loopt en deze met de hand bediend. Ook heb je zit-schrobmachines voor de grotere oppervlakten. In dit geval kun je op de schrobmachine plaatsnemen en hem zo besturen. De meeste schrobmachines zijn bedoeld voor het snel en efficiënt reinigen van vloeren van zeil, beton en tegelvloeren, maar ook van houten vloeren en parket. De meeste schrobmachines zijn elektrisch, en sommigen zijn zelfs draadloos. Deze schrobmachines werken op een accu. Zorg dat je de accu voldoende oplaadt voor gebruik en/of huur een extra accu. Een schrobmachine maakt gebruik van water, maar ook van reinigingsmiddel en losse borstels en/of pads. Deze extra’s zijn vrijwel altijd verkrijgbaar bij het desbetreffende verhuurbedrijf.

Vind het juiste verhuurbedrijf van schrobmachines in de buurt

Kies op Huren.nl het verhuurbedrijf uit wat de schrobmachine biedt die aan jouw wensen en eisen voldoet. Een keuze maken gaat gemakkelijk, omdat op Huren.nl alle verhuurbedrijven van schrobmachines zijn verzameld. Vul jouw locatie in, om vervolgens de verhuurbedrijven van schrobmachines te vinden die het dichtst bij jou in de buurt zitten. Dit is handig als je vandaag nog een schrobmachine nodig hebt. Het aanschaffen van een nieuwe machine is vaak erg duur: de meest efficiënte, goedkope en snelle oplossing is het huren van een schrobmachine via Huren.nl! Op die manier weet je in ieder geval zeker dat je zo snel mogelijk een schrobmachine tot je beschikking hebt!

Uiteenlopende soorten en maten schrobmachines te huur

Schrobmachines zijn te huur met een vermogen van 400 tot wel 5.500 Watt. De inhoud van de schoonwatertank varieert van 10 liter tot wel 250 liter. Huur daarom een grote schrobmachine als je een grote oppervlakte moet schoonmaken. Het gewicht van schrobmachines kan licht en handzaam zijn (20 kilogram), maar ook erg zwaar (bijna 1.500 kilogram). Houd hier rekening mee bij het (laten) vervoeren van de schrobmachine. Let ook op de werkbreedte, die erg afhankelijk is van het model (handbedienend of zitmodel), en tussen de 33 en 120 centimeter ligt. Hoe groter de diameter van de borstel, hoe groter de oppervlakte dat de borstel schoonmaakt. Vind de juiste schrobmachine makkelijk en snel via Huren.nl!

Kenmerken en varianten van Schrobmachine

Model handbediend of zitmodel
Vermogen variërend van 0,4 tot 5,5 kW
Aandrijving accu/batterij (24 V) en netstroom (230 V)
Oppervlakte prestatie variërend van 400 tot 7.200 m2/uur
Werkbreedte variërend van 33 tot 120 cm
Inhoud schoonwatertank variërend van 10 tot 250 L
Inhoud vuilwatertank variërend van 10 tot 250 L
Eigen gewicht variërend van 22 tot 1.470 kg

VIDEO