Bouwstofzuiger huren in Enschede

2 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 28,- tot € 34,- en hangt af van de maximale inhoud (liters) en het vermogen.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Een bouwstofzuiger huren in Enschede

Ben je bezig met een verbouwing, renovatie of ben je aan het slopen in of nabij Enschede? Dan is de kans groot dat er veel bouwstof vrij komt. Het wegvegen van al het stof is een strijd die je niet snel zult winnen. Gelukkig heb je de mogelijkheid om een bouwstofzuiger te huren. Met de bouwstofzuiger zuig je al het stof makkelijk op waardoor je veel tijd bespaart. Op onze vergelijkingswebsite vind je bedrijven in en rondom Enschede met een bouwstofzuiger te huur. Zo vind je gemakkelijk de verhuurder en de bouwstofzuiger die het beste bij jou past.

Alles over bouwstofzuiger verhuur

Er zijn veel verschillende bouwstofzuigers te huur. Zo zijn er stofzuigers van ongeveer 100 tot 1200 watt. Daarnaast verschilt de inhoud per bouwstofzuiger. De inhoud varieert van 35 tot 80 liter. Professionele bouwstofzuigers kunnen gewoon op netstroom (220/230V) worden aangesloten. De meeste bouwstofzuigers wegen rond de 15 kilo, ze zijn daardoor eenvoudig op te tillen en te vervoeren in de achterbak van een auto. Met veel stofzuigers kun je zowel zowel natte als droge stoffen opzuigen. Zorg altijd dat je de juiste (maat) stofzakken regelt, of vraag na bij het verhuurbedrijf of en hoeveel stofzakken het verhuurbedrijf levert. Bij de meeste verhuurbedrijven worden de stofzuigers geleverd met een standaard stang en zuigstuk. Veel bouwstofzuigers huur je inclusief professionele hulpstukken. Vergeet bij het inleveren van de stofzuiger niet de hulpstukken mee te leveren. Een professionele bouwstofzuiger huren in de buurt van Enschede doe je makkelijk en snel via Huren.nl!