Vind jouw beste huurdeal

Bouwstofzuiger huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

A1 Verhuur B.V. logo

Gereedschap voor professionals

Meerdere vestigingen
v.a. 24,-

Pivada Verhuur logo

Direct aan de afrit A12 vanuit richting Utrecht.

Maarn
v.a. 18,-

Goedkoperhuren.nl logo

Het verhuurbedrijf met Laagste Prijs Garantie

Heerde
v.a. 24,-

Willemsen Verhuur logo

Snel en simpel binnen 4 stappen uw verhuur product

Opheusden
v.a. 33,-

Gereedschapverhuur.nl logo

Premium gereedschap - altijd beschikaar - Bunnik

Bunnik
v.a. 18,-

Bouwmat verhuur logo

Voor de zakelijke en particuliere klant

Waalwijk
v.a. 30,-

MoerVerhuur.nl logo

Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Kapelle
v.a. 25,-

Holland Materieel Service Aalsmeer logo

Verhuur van Steigers, Machines en Gereedschappen

Aalsmeer
v.a. 30,-

K-Rentool logo

Al te huur vanaf 4 uur, voordelig tarief!

Den Haag
v.a. 31,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Handige informatie over de verhuur van Bouwstofzuigers

De stofzuigers die verhuurd worden door de verhuurbedrijven die hier vermeld worden,  zijn professionele stofzuigers. Professionele stofzuigers zijn ideaal om bijvoorbeeld bouwstof op te zuigen. Dit soort stof is vaak te vinden bij renovaties, verbouwingen van keukens, bij het slopen van muren in gebouwen, enzovoorts. Huren.nl is een vergelijkingswebsite waarop je verhuurders bij jou in de buurt die bouwstofzuigers verhuren kunt vinden en vergelijken. Je vindt hier verhuurbedrijven verspreid door Nederland van stofzuigers van ongeveer 1000 tot 1400 Watt, met een inhoud van zo’n 35 tot 80 liter. Bovendien geven we graag tips over het huren van de juiste bouwstofzuiger voor jouw klus. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste professionele/industriële stofzuigers gewoon op netstroom (220/230V) aangesloten kunnen worden? Ook goed om te weten: de meeste bouwstofzuigers wegen rond de 15 kilo, je kunt ze dus vaak in je eentje optillen en bijvoorbeeld in de achterbak van een auto vervoeren (let op: bij grotere stofzuigers kan het zijn dat dit niet gaat passen, let op de afmetingen). 

Soorten stofzuigers die je kunt huren

Met je gehuurde professionele stofzuiger, kan je snel en efficiënt te werk gaan bij het schoonmaken van veel verschillende ruimtes. Je kunt kiezen voor een gecertificeerde stofafscheider of een gecertificeerde fijnstofafzuiger, maar ook voor een waterstofzuiger voor de normale (industriële) reiniging. Ideaal om te huren bij een verbouwing in de keuken of badkamer. Stofzuigers waar vloeistof mee opgezogen kan worden zullen niet altijd een stofzak nodig hebben (in sommige gevallen moet je de stofzak verwijderd voordat je vloeistof kunt gaan opzuigen), maar bij andere stofzuigers kan dit wel het geval zijn. 

Meer tips voor het huren van de juiste Bouwstofzuiger

Zorg dat je zelf de juiste maat stofzakken regelt, of vraag na bij het verhuurbedrijf of, en hoeveel stofzakken het verhuurbedrijf kan leveren. De meeste stofzuigers worden geleverd met een standaard stang en zuigstuk. Veel bouwstofzuigers huur je inclusief professionele hulpstukken. Denk aan deze hulpstukken bij het inleveren van de stofzuiger aan het eind van de huurperiode. Huur makkelijk en snel de juiste bouwstofzuiger via Huren.nl!