Aleto Touringcars

Contactgegevens

Bevrijdingsweg 100
5915 PL Venlo

Telefoonnummer :077-8800700

Bekijk website

Informatie over Aleto Touringcars

Aleto Touringcars is een jong, betrokken, dynamisch en flexibel busverhuur bedrijf met vestigingen in Venlo en Beneden-Leeuwen. Aleto Touringcars vervoert meer dan 100.000 personen per jaar en is met hun moderne wagenpark van touringcars en unieke partybussen een begrip in Nederland.

Wat Aleto Touringcars u kan aanbieden is zeer uiteenlopend. Zo verzorgen zij de meest veelzijdige reizen in het binnen- en buitenland. U kunt daarbij denken aan vervoer voor schoolreizen, studiereizen, dagtochten, excursies, jongeren naar uitgaansgelegenheden en dance events brengen en ophalen, personeelsavonden, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, (zakelijke) evenementen, bruiloften, vrijgezellenfeesten, gala's en meerdaagse reizen (zowel wintersport als zomervakanties).

Aleto Touringcars is een specialist op het gebied van vervoer voor grote groepen mensen. Het wagenpark is groot en gevarieerd. Zo biedt het wagenpark van Aleto Touringcars plaats aan enkele tientallen tot duizenden personen. Door de verschillende groottes van de bussen kan Aleto Touringcars precies op uw vervoerswens inspelen. Daarbij heeft Aleto Touringcars maar liefst 4 grote dubbeldekker touringcars, waaronder de grootste dubbeldekker van Nederland met maar liefst 94 zitplaatsen.

Ook heef Aleto Touringcars unieke partybussen. De feestbussen kunnen uw vervoer net dat extra bieden om uw reis helemaal onvergetelijk te maken, door de gezellige tafelopstelling, discoverlichting en extreem goede geluidinstallatie in deze bussen.


Beoordelingen over Aleto Touringcars


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling