Aleto Touringcars

Contactgegevens

Bevrijdingsweg 100
5915 PL Venlo

Telefoonnummer :077-8800700

Bekijk website

Informatie over Aleto Touringcars

Aleto Touringcars is een jong, betrokken, dynamisch en flexibel busverhuur bedrijf met vestigingen in Venlo, Nijmegen en Den Bosch. Aleto Touringcars is met hun moderne en opvallende wagenpark van touringcars en unieke partybussen een begrip in Nederland.

Aleto Touringcars kan al uw busvervoer verzorgen in het binnen- en buitenland. Schoolreizen, studiereizen, dagtochten, excursies, jongeren naar uitgaansgelegenheden en dance events brengen en ophalen, personeelsavonden, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, (zakelijke) evenementen, bruiloften, vrijgezellenfeesten, gala's en meerdaagse reizen (zowel wintersport als zomervakanties), alles is mogelijk.

Aleto Touringcars is een specialist op het gebied van vervoer voor grote groepen mensen. Het wagenpark is groot en gevarieerd. Zo biedt het wagenpark van Aleto Touringcars plaats aan enkele tientallen tot duizenden personen. Door de verschillende groottes van de bussen kan Aleto Touringcars precies op uw vervoerswens inspelen. Daarbij heeft Aleto Touringcars maar liefst 4 grote dubbeldekker touringcars, waaronder de grootste dubbeldekker van Nederland met maar liefst 94 zitplaatsen.

Ook heeft Aleto Touringcars unieke Uitgaansbus en De Feestbus partybussen. Deze feestbussen kunnen uw vervoer net dat extra bieden om uw reis helemaal onvergetelijk te maken, door de gezellige tafelopstelling, discoverlichting en extreem goede geluidinstallatie in deze bussen.

Openingstijden


Op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 telefonisch bereikbaar. Voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar.


Beoordelingen over Aleto Touringcars


 • “ Een touringcar gehuurd voor een korte reis naar Venlo. Alles prima... ”

  • 17-08-2017
  • Belfeld
  • 10

  Een touringcar gehuurd voor een korte reis naar Venlo. Alles prima geregeld, bus ruim op tijd en netjes verzorgd en tegen een zeer goede prijs. Aleto is zeker een aanrader.

 • “ Laatst mee geweest met 1 van de partybussen naar Dominator. Erg fijne bus... ”

  • 07-08-2017
  • Tegelen
  • 9

  Laatst mee geweest met 1 van de partybussen naar Dominator. Erg fijne bus chauffeur die zijn verantwoording neemt voor de groep die ons op tijd heeft opgehaald en thuis heeft gebracht. Bus zelf was erg schoon en telefonisch werden wij goed geholpen aangezien er onverwachts wat wijzigingen waren in ons programma en konden wij zo wisselen van een grote bus naar een kleine bus. Erg positieve ervaring met dit bedrijf en raad deze ook zeker aan!

  Tonen 1 naar 2 van 2
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen