vsbverhuur.nl

Contact

Beoordeling (5)


9,0

Bij het reserveren was de kleinere bus niet aanwezig. Maar bij het afhalen stond alsnog de kleinere bus klaar. Goede service. En de betaalde borg voor de bus was binnen 2 werk dagen weer op de rekening terug gestort. Zeker een aanrader.

Gehuurd:

Bestelbus

op 04-08-2020


1,0

Wij huurden voor het bedrijf 2 machines om het terrein schoon te maken. 1 machine bleek er ''gewoon'' niet te zijn, vinden ze heel normaal. De tweede machine lekte olie, daar hebben we op eigen kosten olie in mogen doen. De beloofde reservebrandstof was vergeten mee te geven dus waren we snel klaar, even brandstof brengen als coulance was geen optie. Coulance voor de gekochte olie was ook niet mogelijk want we zullen hem wel ''op zijn zijkant hebben vervoerd'' en dat terwijl de medewerkers zelf hebben geholpen om de machine in de auto te zetten, schandalig. Al met al een heel teleurstellende ervaring. Eens maar nooit meer. Lees meer


10

Wij hebben een hele nette Renault Traffic 9-persoonsbus gehuurd voor onze vakantie, bij VSB en zijn uiterst content over de behandeling en over het voertuig zelf. Bedankt en wellicht tot volgend jaar!


9,0

Fijn verhuurbedrijf om mee samen te werken, tot de volgende keer!


9,0

IS Verhuur, bedankt voor het huren van de mooie en nieuwe bagagewagen. Volgend jaar komen we weer.

Informatie over vsbverhuur.nl
De goedkoopste aanhangwagen en autoverhuurder van Culemborg en omgeving! Ook kunt u bij ons professionele gereedschappen en machines huren, te denken aan een breekhamer tot minigraver en bouwliften! Tevens hebben wij een gespecialiseerde afdeling voor steigerbouw! Ook kunnen onze servicemonteurs uw gereedschappen, machine en steigers repareren en voorzien van de juiste keuring.
Details openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur.

Bezorgkosten

Voor machines, gereedschappen en steigers e.d. geldt een tarief van €20,00 excl. btw binnen Culemborg. In de nabije omgeving zijn de bezorgkosten €25,00 tot €30,00 excl. btw.Tevens kunt u gebruik maken van onze transportservice (vrachtwagen met autolaadkraan) informeer naar de tarieven!

Bezorginformatie

Onze medewerker kan u vragen om u te legitimeren bij levering, eventueel kan er ook een borgsom verlangd worden. Als u dit vooraf aangeeft, kan dit ook per pin bij levering.