Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

David van Schie party rental

Contact

 • Galgeweg 46A
 • 2691 MG 's-Gravenzande
 • 0174-622192
 • Website

Beoordeling

9,4
9 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 17:00
 • Dinsdag 08:00 - 17:00
 • Woensdag 08:00 - 17:00
 • Donderdag 08:00 - 17:00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
 • Zaterdag 08:00 - 13:00
 • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van David van Schie party rental

9,0

Keurslagerij Warmenhoven uit Wateringen

Wij, Keurslagerij Warmenhoven, werken al jaren heel graag samen met David van Schie party rental voor het inhuren van buffet, catering en barbecue materialen. Wij worden blij van het team David van Schie. Altijd vriendelijk, altijd bereikbaar en betrouwbaar in leveringen voor wat betreft materialen, tijd en afspraken. Materialen altijd goed en netjes verzorgd en vooral Schoon!!!! Een van de belangrijkste punten in huur land echter niet overal vanzelfsprekend. Bij David van Schie is dit altijd erg goed voor elkaar. Kortom, een heel fijne, prettige, betrouwbare en zeer goede partner om mee samen te werken.

10

NON Gastvrijheid | Koffiebar, catering & events uit De Lier

Voor diverse klussen werken wij samen met David van Schie. Altijd snelle reacties bij offertes/aanvragen, nette & schone materialen en transparant. Hierdoor is de diversiteit van ons bedrijf optimaal ondersteund en werken wij tegenwoordig bijna wekelijks met David van Schie samen als verlengstuk van ons eigen bedrijf en aanbod.

10

by Kirby catering & events

De samenwerking met David van Schie Party Rental is ontzetten goed. Zij reageren snel na bestelling, zijn betrouwbaar in levertijden, komen afspraken na, leveren alles in schone kratjes op nette karren, hierdoor echt een verhuurbedrijf die past de kwaliteit die by Kirby catering & events na streeft. Tja en wat ik ook top vind, als zij iets niet in het assortiment hebben, maar wij wel willen huren is dit al meerdere keren opgenomen in het assortiment > dat heet samenwerken !!

9,0

Esther Chen uit Scheveningen

Voor onze 2 evenementen locaties, huren wij vaak spullen in voor onze opdrachtgevers. Contact is altijd goed en duidelijk. Ze denken met ons mee en wanneer nodig komen ze nog op de dag zelf een nalevering doen.

9,0

Hilde Zenden uit Monster

Voor ons straatfeest hadden we een springkussen voor de kinderen gehuurd. Goed op tijd geleverd, goede instructies en op de afgesproken tijd weer opgehaald. Fijne mensen en goede service!

9,0

Sonja Phaff uit Monster

Keurige spullen. Goede service.

10

Wendy Bolmers uit Wateringen

Super service!! Op elk moment van de dag staan ze voor je klaar. Mooie en luxe materialen. Top service! Denken met je mee en ontzorgen volledig.

10

Horecabedrijf De Noviteit bv uit Monster

David van Schie party rental s onze huis leverancier. Dat is niet zomaar. Zij denken goed mee. Leveren alles in goeie karren zodat het ons veel uren scheelt met opbouwen en afbreken van grote opdrachten. Alles is brandschoon en optijd op de locatie. Ga zo door. Dan onderscheid je je van andere verhuurbedrijven. Ik ben trots om met zo een partij te werken als David van Schie party rental

9,0

Maud uit Naaldwijk

Uitstekende service! Voor ons tuinfeestje extra borden en bestek. Ook de hoge tafels met krukken zagen er piekfijn uit.Voor het volgende feestje komen we hier zeker weer terug! Bedankt David voor het meedenken en het leveren op de afgesproken dag en tijd

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over David van Schie party rental

David van Schie party rental is uw professionele leverancier van partyverhuurmaterialen. Van podiumdelen en partytenten tot meubilair, glaswerk en servies; alles is snel vanuit voorraad leverbaar. Let op: Het bezorgen en ophalen van de materialen is mogelijk vanaf een minimum orderbedrag van €100,00 exclusief btw.

Details openingstijden

Ons kantoor is open van 9:00-17:00 en op zaterdag gesloten. Afhalen / retour brengen is wel mogelijk op zaterdag.

Bezorgkosten

Wij hanteren een tarief per postcodegebied. Neem contact met ons op voor uw tarief.

Bezorginformatie

Wij bezorgen gelijkvloers, op de begane grond en tot achter de eerste deur. Heeft u de materialen op een andere hoogte nodig of in een weiland? Niets is ons te gek maar laat het ons vantevoren weten.