Koko Verhuur koppelponton rijplaten Groninge

Informatie over Koko Verhuur koppelponton rijplaten Groninge

Koko Verhuur over ons.Koko Verhuur is een verhuur bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in materieel wat vooral wordt gebruikt in de grond-,weg-,bagger-,bouw en waterbouw. Als specialist in de verhuur van materieel voor grotere en kleinere bouwprojecten, zorgen wij altijd voor de juiste benodigdheden op het land en op het water. Dankzij ons hoogwaardige materieel wordt iedere klus uitvoerbaar.Wij leveren onder meer grote en kleine koppelpontons, stalen en kunststof rijplaten, dragline schotten en bouwhekken, schaftketen/container, opslag container, peil en werkbootjes, beunbakken en baggerschuifboten. Desgewenst brengen en koppelen we de materialen en halen ze na de klus weer op. Altijd voor een scherpe prijs. Koko verhuur, vertrouwt en betrouwbaar. Kijk hier voor ons complete aanbod op onze website.Voor vragen en/of een vrijblijvende prijsopgave kunt u bellen met de planning of een mail sturen naar de planning. Postadres en opslag: Madepolderweg 7 9608 PX Westerbroek ( Groningen )

Openingstijden


Ma - Vr: 7:00 → 17:00Za: op afspraak open 7:00 → 17:00Zon: Gesloten's Zondags zijn wij wel telefonisch bereikbaar. Na kantoortijden uw bezoek vooraf melden

Bezorgkosten


Onze bezorgkosten zijn afhankelijk van heel veel factoren. het materieel wat u nodig bent, het aantal, locatie, duur, afstanden autolaadkraan enz.Wij kunnen u geheel vrijblijvend een offerte opmaken en komen indien gewenst kosteloos op locatie informatie verstrekken.


Beoordelingen over Koko Verhuur koppelponton rijplaten Groninge


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen