PassionWithoutLimits

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 00:00 - 00:00
  • Dinsdag 00:00 - 00:00
  • Woensdag 00:00 - 00:00
  • Donderdag 00:00 - 00:00
  • Vrijdag 00:00 - 00:00
  • Zaterdag 00:00 - 00:00
  • Zondag 00:00 - 00:00
  • PassionWithoutLimits is 24/7 bereikbaar!

Beoordeling (4)


9,0

Auto werd netjes op afgesproken tijd geleverd. Zat te wachten op een ronkende motor Maar hij kwam op een trailer. Korte uitleg van Rob en een test rit. Rob is een hele sympathieke man en is zuinig op z'n auto's. De auto zag er prachtig uit van binnen en buiten. De bruid vond de auto ook schitterend. PassionWithoutLimits heeft alle zaken rondom de verzekering en vrijstellingen goed op orde.


9,0

Wij hebben de RS5 gehuurd voor ons huwelijk. Het was een superervaring met een superauto! Heel leuk ook voor de trouwfoto's natuurlijk. Ook de service was heel goed. Vooraf weet je waar je aan toe bent en krijg je alle informatie. Zeker een aanrader dus!


10

Vanaf begin tot eind erg goed geholpen door Rob die dit met onwijs veel passie en enthousiasme doet. De auto zag er werkelijk prachtig uit. De auto werd netjes de avond van tevoren gebracht en op tijd weer opgehaald op onze feestlocatie. De communicatie met Rob is duidelijk en snel. Wat ons betreft een absolute aanrader als u op zoek bent naar een prachtige auto voor een betaalbare prijs.


9,0

Mijn man zijn jongensdroom is uitgekomen door op onze huwelijksdag in de DUS te mogen rijden. En natuurlijk heb ik deze kans ook niet aan me voorbij laten gaan, dus ben na de ceremonie zelf achter het stuur gehad. De auto is flink wat keren op de foto gegaan die dag. De service vanuit passionwithoutlimmits was erg goed. Van te voren een paar keer naar de auto mogen komen kijken. Goed bereikbaar en ook na afloop snelle afhandeling en terugstorten van de borg.

Informatie over PassionWithoutLimits
PassionWithoutLimits is de marktleider in de verhuur van supercars met veruit de beste Google recensies. Bij PassionWithoutLimits kun je de volgende sportauto's huren voor je bruiloft of voor een experience: Novitec McLaren 720S, Lamborghini Aventador Roadster, Ferrari F12 Berlinetta, Ferrari 458 Italia, Maserati GranTurismo MC Stradale en Audi R8 V10 Spyder. Wij hanteren eerlijke en scherpe all-in prijzen waarvoor de auto wordt gebracht en weer opgehaald, waarbij je zelf mag rijden en je ALL-RISK verzekerd op weg gaat (uniek in de supercar verhuur branche!).

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van PassionWithoutLimits

Details openingstijden

PassionWithoutLimits is 24/7 bereikbaar!

Bezorgkosten

Breng- & haalservice altijd inbegrepen!

Bezorginformatie

* Zelf rijden (minimaal 5 jaar in bezit van rijbewijs)* Aantoonbaar zakelijke ALL-RISK verzekeringspolis voor verhuur (een particuliere of zakelijke WA polis biedt geen enkele dekking bij schade aan de huurauto!)* Beperkt eigen risico (zonder creditcard betalingsverplichting)* Beste prijs-kwaliteitsverhouding in de supercar branche (incl. breng- & haalservice!)