Partyverhuur Geldrop

Contact

Beoordeling (5)


10

Ivm verjaardag de partyset gehuurd met daarbij extra buffettafel. Prima service. Tent werd vlot opgebouwd en na het feest op afspraak weer opgeruimd. De set bestaat uit tent, 2 statafels, 1 Heater en daarbij verlichting! Kreeg zomaar n verlengsnoer plus extra verlichting te leen. De huurprijs van de set is echt voordelig. Kortom een prima adres voor je feestbenodigdheden. Bij n volgend feest is partyverhuur Geldrop er ook weer bij!


10

Kort van tevoren, ivm slecht weer, partytent en statafels besproken. Dit was geen probleem. Stond heel feestelijk ! Goede service, goede prijs.Volgende keer weer .


10

Voor ons toernooi King of the Beach maken we al enkele jaren gebruik van de diensten en materialen van Partyverhuur Geldrop. De tenten die we huurden zijn altijd schoon en mooi en de mensen zijn vriendelijk, flexibel en op tijd. Perfect dus!


9,0

Wij hebben enige tijd geleden een springkussen gehuurd. Dat doen we dit jaar zeker weer. Goede prijs, prima service en veel speelplezier voor de kinderen.


9,0

We huren al enkele jaren diverse tenten voor een tweetal van onze dorps evenementen. De tenten worden op een snelle en vakkundige wijze geplaatst en van wanden voorzien. Ook het opruimen van de tenten, na het evenement, wordt op een efficiƫnte manier uitgevoerd.

Informatie over Partyverhuur Geldrop
Wij verhuren onder andere: Partytenten, springkussens, statafels, verlichting, heaters, opblaasfiguren en glaswerk. Wij zijn voornamelijk actief in zuid-oost Brabant.
Details openingstijden

Wij zijn elke dag van de week bereikbaar van 8.00 uur tot 22.00 uur. Het ophalen en retour brengen van producten kan ook dagelijks