Brinkbox

Contactgegevens

Lumierestraat 5a
6716 AG Ede

Telefoonnummer :0318-651425

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 08:30 17:30
Dinsdag 08:30 17:30
Woensdag 08:30 17:30
Donderdag 08:30 17:30
Vrijdag 08:30 17:30
Zaterdag - -
Zondag - -

Informatie over Brinkbox

Brinkbox B.V. is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en modificatie van containers. Gaat u verbouwen, verhuizen of heeft u gewoon extra opslagruimte nodig? Brinkbox is het antwoord. Wij hebben oplossingen op maat voor al uw opslagwensen. Denk hierbij aan geïsoleerde containers, werkplaatscontainers en opslagcontainers in allerlei soorten en maten. Ook voor installatiebedrijven, bouwbedrijven en verhuisbedrijven zijn wij de juiste partner. Neem contact met ons op voor een offerte op maat of maak een afspraak om langs te komen.

Openingstijden


Wij zijn op werkdagen geopend van 08.30u - 17.30u. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wilt u liever langskomen? Dat kan op afspraak op ons depot in Rotterdam of Ede.

Bezorgkosten


Wij leveren vanaf onze depots in Rotterdam en Ede. De transportkosten zijn afhankelijk van het losadres, maar door onze centrale ligging leveren wij altijd tegen scherpe transporttarieven.

Bezorgdetails


U kunt bij ons containers huren voor een periode vanaf 3 maanden. Na overleg leveren wij de container met een zelflossende kraan op een geschikt moment. Wij plaatsen de container op de plek van uw voorkeur mits de vrachtauto via een verharde weg bij de losplaats kan komen. Is de plaats niet goed bereikbaar, dan denken wij mee over een oplossing.


Beoordelingen over Brinkbox


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen