Wiersma Tentenverhuur en Partyverhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Beoordeling (3)


10

Voor een groot evenement in Stiens heeft Wiersma duidelijk naar onze wensen geluisterd en op basis daarvan een goed advies en een overzichtelijke offerte gegeven voor het huren van een tent, huren van munten en grote dinertafels. De tent en de benodigdheden werden schoon en op tijd opgeleverd en weer opgehaald. Een echte 9+ ervaring!!


10

Verzoek ingediend om voor een bepaalde tijd te bezorgen, hier is netjes gevolg aan gegeven. Alle gehuurde producten zijn binnen gezet en op de afgesproken datum weer netjes opgehaald. De chauffeur heeft zelfs even een paar minuutjes voor de deur moeten wachten. Dit alles was dus een uiterst prettige ervaring. Zal Wiersma verhuur zeker aanbevelen en onthouden!!


10

Alles keurig netjes volgens afspraak bezorgd en ook weer opgehaald. Alles was ook super schoon

Informatie over Wiersma Tentenverhuur en Partyverhuur
Met onze jarenlange ervaring is Wiersma tentenverhuur het adres voor het huren van een tent in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze tentenverhuur en partyverhuur vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren.Wiersma Partyverhuur kan met een grote voorraad verhuur artikelen u van dienst zijn met alle party benodigdheden. Al meer dan 15 jaar levert Wiersma Partyverhuur naar alle tevredenheid aan bedrijf en particulier.In onze webshop vindt u ons complete assortiment huurartikelen en kunt u uw bestelling direct plaatsen. Bent u iets nodig voor een feest of evenement dat u op de website niet kunt vinden? Bel ons, en wij van Wiersma Partyverhuur Leeuwarden proberen het alsnog voor u te regelen. Ook met andere vragen over uw bijeenkomst kunt u bij ons terecht. Of u nu verantwoordelijk bent voor een familiefeestje bij u thuis, een bedrijfsfeest of een groot evenement in een tent: wij geven graag advies. Wij bieden een verhuurservice, en dat maken we graag waar.
Bezorgkosten

De transportkosten voor het bezorgen en ophalen van de goederen zijn op aanvraag beschikbaar.

Bezorginformatie

Wij bezorgen alles op afspraak. Het bezorgen en ophalen van onze huurartikelen gebeurt met eigen vrachtwagens.