Navigatietehuur.nl

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 09:00 - 21:00
  • Dinsdag 09:00 - 21:00
  • Woensdag 09:00 - 21:00
  • Donderdag 09:00 - 21:00
  • Vrijdag 09:00 - 21:00
  • Zaterdag 10:00 - 13:00
  • Zondag Gesloten
  • Voor vragen kunt ons telefonisch bereiken van 9.00 uur t/m 21.00 uurU kunt een reserverings formulier invullen op onze website.

Beoordeling (2)


10

Recent XXL-systeem gehuurd voor USA (Oost en West). Prettig contact gehad en systeem probleemloos kunnen gebruiken. Vriendelijk geprijsd; Aanrader!


10

Navigatiesysteem voor Canada bij hen gehuurd. Prettige, nette mensen om zaken mee te doen. Bij het afhalen krijg je een korte instructie over de werking van het systeem, bij inleveren wordt om feedback gevraagd. Scherpe prijs t.o.v. de autoverhuurder, goede service. Kortom: ideaal!!

Informatie over Navigatietehuur.nl
Navigatieverhuur, de oplossing voor als u in de USA, Canada, Australië, Thailand, Afrika of Europa etcetera een auto gaat huren. Wij verhuren navigatiesystemen met de meest recente 2021 kaarten vanaf slechts € 1,25 per dag. U krijgt een complete set mee dus met raamhouder en oplaadstekkers voor in de auto / camper en voor de pc. De huurprijs is inclusief het land van bestemming. Wij zijn een bedrijf aan huis en zijn daardoor zeer flexibel met ophaal- en terugbrengtijden voor de gehuurde navigatiesystemen. U kunt bij ons zowel overdag als 's avonds terecht en op zaterdagen tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Uiteraard krijgt u een korte uitleg over de werking van het navigatiesysteem. Bij ons kunt u goedkoop een kwalitatief goede verrekijker huren. De Nikon Monarch 8×42 verrekijker kan erg ver inzoomen en is in alle omstandigheden te gebruiken. Tevens verhuren wij Kofferriemen met TSA slot, speciaal voor reizen naar de USA. In dit land wil de douane zonder vooraankondiging in de koffers kunnen kijken. Met dit slot kan alleen de douane uw koffer met een speciale sleutel openen zonder schade aan te richten aan het slot of de koffer en heeft u toch een goed afgesloten koffer. We verhuren ook dakkoffers! Wilt u een dakkoffer huren? Dan gaat u naar www.dakkoffer-tehuur.nl
Details openingstijden

Voor vragen kunt ons telefonisch bereiken van 9.00 uur t/m 21.00 uurU kunt een reserverings formulier invullen op onze website.

Bezorgkosten

Het navigatiesysteem kan afgehaald worden in Lisse (20 km vanaf Schiphol) maar kan ook verzonden worden. De extra kosten hiervan zijn € 9,05 (aangetekend) -

Bekijk ook andere aanbieders voor