Scharphof Campers

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 13:30 - 17:00
  • Dinsdag 08:30 - 17:00
  • Woensdag 08:30 - 17:00
  • Donderdag 08:30 - 17:00
  • Vrijdag 08:30 - 17:00
  • Zaterdag 10:00 - 15:30
  • Zondag Gesloten

Te huur bij Scharphof Campers

Beoordeling (3)


10

Alleen maar pluspunten: Perfect afgewerkte camper. Wij gingen via Zwitserland/Frankrijk naar Spanje. Het vignet voor Zwitserland zat er op. De elektriciteitskabels met stekkers voor Frankrijk. En het bedrijf staat klaar om de reis zo mooi en goed mogelijk te laten verlopen. Alles is bespreekbaar.

Gehuurd:

Buscamper

op 02-10-2021


10

Hadden de camper ruim van te voren gehuurd. Goed gesprek en duidelijke informatie. Moesten echter vanwege corona onze reis naar Scandinavië annuleren. Geen enkel probleem. Alle begrip voor onze situatie.

Gehuurd:

Buscamper


10

Voor het eerst met een camper op vakantie: geweldig. Qua begeleiding en afhandeling van zaken alles prima geregeld door Scharphof Campers. Mooi schoon haalden we de camper op en kregen we een duidelijke uitleg over alle zaken. Zeer praktisch allemaal. De eigen auto werd netjes op een afgesloten terrein geplaatst. Een fijne vakantie gehad vanaf seconde 1. Gaan we zeker nog een keer doen! Lees meer

Informatie over Scharphof Campers

Voor het seizoen 2023 hebben we meerdere Volkswagen T6.1 California’s en meerdere Adria en Possl campers beschikbaar. Op onze website kunt u de verschillende modellen en beschikbaarheid bekijken. Natuurlijk bent u ook bij ons van harte welkom in Nijverdal om de verschillende modellen te bekijken.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Scharphof Campers

Details openingstijden

Aangepaste openingstijden in overleg

Bezorginformatie

De prijzen die gevraagd worden zijn kilometervrij en per week. Inventaris met betrekking tot eten en drinken zijn nog niet aanwezig, maar de camper wordt wel geleverd met gasfles(sen), elektriciteitskabels en oprijblokken. We verhuren in principe van vrijdag tot vrijdag, maar in overleg is eventueel wat anders ook bespreekbaar.

Handig om te weten

  • Branchevereniging BOVAG, RDW

Bekijk ook andere aanbieders voor