Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

123trouwauto

Contact

  • Prins Mauritsstraat 26
  • 2676 BC Maasdijk
  • 0621832344

Beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over 123trouwauto.

Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van 123trouwauto

Nog geen beoordelingen. Schrijf nu de eerste beoordeling over 123trouwauto!

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over 123trouwauto

Aanstaand bruidspaar, gefeliciteerd!Wat is er nou mooier dan trouwen met de partner van je dromen? Trouwen met de partner van je dromen én de auto van je dromen!Met 123Trouwauto maak je er pas echt een onvergetelijke dag van. Wil je een trouwauto huren? Wij zijn al meer dan 10 jaar de specialist in het verhuren van exclusieve trouwauto’s, trouwbussen en volgvervoer.Bij 123 Trouwauto maak je de beste keuze in trouwvervoer, onze trouwauto’s en autobussen zijn stuk voor stuk blikvangers bij de fotoshoot en zorgen voor een mooie entree bij jullie gasten.Ons aanbod bestaat uit:- Excaliburs Cabriolet (2x Wit & Champagne)- Excalibur Sedan- Ford Mustang (2x Modern & Classic 1964)- Rolls Royce Sports Limousine 1935- A-Ford 1930- Mini Cooper (Cabriolet & Saloon)- Diverse Oldtimer bussen (o.a. Engelse Dubbeldekker Wit & Rood, Amerikaanse Schoolbus)Geef je huwelijksdag nog meer glans met het perfecte trouwvervoer van 123 Trouwauto.Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!Met vriendelijke groet,Karel Renzen123Trouwauto

Details openingstijden

Een bezoek aan onze showroom is in principe op ieder moment van de week, 's avonds en in het weekend op afspraak mogelijk. Uiteraard plannen wij jullie afspraak wanneer de auto van voorkeur aanwezig is!!

Bezorgkosten

Onze Excaliburs, Rolls Royce, A-Ford en Oldtimer Bussen worden altijd door een ervaren chauffeur gereden. Met de Excaliburs is het op locatie mogelijk om zelf een stukje te rijden! Alle prijzen zijn op basis van 5 uur huurtijd.