HuurExpert

Beoordeling (56)


1,0

Geen account = geen geldverspilling Dus ik heb een account gehad op HuurExpert.nl. De reden.. ik zag, op Facebook, een woning die ik wel interessant vond. Achteraf ging het om een woning die niet eens beschikbaar was. De website verwees naar een andere aanbieder, MVGM, waarbij je ook een betaalde account moet hebben om te kunnen reageren. Toevallig had ik er al een account op. Hierdoor kon ik inzien dat de woning die via HuurExpert.nl werd aangeboden niet beschikbaar was. Daarnaast had ik ook op andere woningen gereageerd waarbij je een automatische mailtje ontvangt met bedankt voor je reactie, maar vervolgens NIETS meer hoort. Verder had ik de Facebook pagina van HuurExpert.nl een like gegeven zodat zoals er in mijn mail stond "Like ons op Facebook en ontvang 2 WEKEN VERLENING". Nou, dit is dus ook niet waar!! Nadat ik een like gegeven had werd er gewoon geld afgeschreven. Gevolg ik verwijder mijn account en boek het geld terug. Al gauw ontving ik in mijn mail ene factuur van HuurExpert.nl, of ik even toch 15 euro wil betalen. Nadat ik aangegeven had dat er geld afgeschreven was terwijl ik 2 weken gratis verlening zou krijgen, kreeg ik een bijzonder antwoord. "Op dit account is geen like geregistreerd" Vervolgens wordt hun o zo niet terechte mail geƫindigd met "Om incassokosten van ten minste 40 euro extra per vordering te voorkomen, adviseren wij het openstaande bedrag direct te voldoen". Mijn advies dus.... neem geen account op HuurExpert.nl. Nep woonaanbod, slechte service en nog duur ook!


1,0

Zeer slechte website. Huuraanbod is helemala niet actueel, aantrekkelijke woningen voor een lage prijs blijven staan op de website om zo mensen te lokken, maar deze woningen zijn veelal al lang verhuurd. Direct reageren is niet mogelijk. Vaak moet er dan weer een account aangemaakt worden op de website van de eignelijke verhuurder. Verder is he klantencontact zeer slecht en wordt een account automatisch verlengd.

Gehuurd:

Huurwoning


2,0

Je kunt ze niet bereiken per telefoon, zie boven. Ook niet als je problemen met jouw inschrijving hebt.


1,0

Als je iets geschiktst vindt via hun website wordt je doorverwezen naar ander websites waar je ook weer voor moet betalen. Huurexpert is zelf duurder dan die websites waar je echt iets aan hebt. Erger nog is dat als je 1 keer lid wordt dat vanzelf doorloopt en je dus moet doorbetalen ook al zeg je tussentijds op. De e mails beantwoorden ze niet; je krijgt een standaardantwoord. Ik zou iedereen afraden geld te besteden aan deze website; je kunt beter geld betalen voor sites die direct woningen aanbieden; huurexpert is slechts een doorgeefluik zonder faciliteiten.

Er zijn 52 reviews geschreven bij Trustpilot.com met een gemiddelde score van 3.2.