BusterRent

Contact

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 11:00
  • Zondag 09:00 - 11:00
  • Afhalen tot 13:00 uur. Daarna tijden in overleg.

Beoordeling (7)


1,0

Wat een ellende, ik kom hier nooit meer terug. Het begon eigenlijk al voordat ik de bus kwam ophalen. Ik belde een week van te voren even op of ik hem de dag ervoor kon ophalen. Bleek dat de eigenaar van Busterrent vergeten was hem in het systeem te zetten. Ik kreeg te horen dat er geen reservering op mijn naam was. Heel vervelend want we hadden de bus nodig voor een evenement in Frankfurt. Na wat heen en weer gebeld te hebben en een hoop stress kon ik de bus toch ophalen. Toen ik de auto in ontvangst nam en de medewerker weg was gelopen had ik nog even de binnenkant geïnspecteerd en de laadruimte lag nog vol met stukken ondervloer van de vorige huurder. Het groene stof wat daar vanaf gekomen was heb ik er met een bezem geprobeerd er uit te vegen maar dat had weinig nut. Ook de stoelen voorin zaten vol met vlekken van een soort yoghurt. Aan de passagierskant was de binnenkant van het raam ook besmeurd met uitgespuugd etenswaren. Nadat dat allemaal schoon te hebben gemaakt ben ik de bus gaan inladen. Ik deed mijn raam open en deze ging niet meer omhoog. Nadat ik langs de kant gestopt was en de auto aan en uit gedaan had maar gebeld naar Busterrent. Een bekend probleem die ze waren “vergeten te vertellen” en dat als je een beetje klooit met het knopje hij wel weer omhoog gaat. Goed, dat werkte. Niet meer aankomen dus. Tijdens de heenrit begon de auto al rare geluiden te maken als ik drempels nam. Hij zei dat de zijdeur open stond. Dat was niet het geval. Gedurende de dagen werd dit alleen maar erger. Ook kon de laadruimte niet meer op slot, wat erg vervelend is gezien wij duizenden euro’s aan producten in onze bus hadden liggen. Ook ging het alarm van de bus geregeld af en kwam iemand vragen of de bus van ons was. Ik moest dan vanuit de beurs naar de parkeerplaats lopen om deze weer uit te zetten. Ik had dan de keuze om de bus open te laten of op slot te doen en dan hopen dat hij niet weer af ging. Je snapt dat dat niet de indruk is die je wilt achter laten als merk op een gesponsord evenement. De terugreis was helemaal hells elke paar seconden ging de radio uit en gaf de bus een ping dat de zijdeur open was. Ik heb me nog nooit zo geïrriteerd tijdens een rit van 5 uur. Je snap dat dit niet mijn verwachtingen zijn als ik een bus huur voor €725. Na het bellen met Busterrent werd er gezegd dat ze er niets aan konden doen en dat er een financiële compensatie zou zijn als we de bus hadden teruggebracht. Uiteraard werd er geen initiatief genomen vanuit Busterrent na het inleveren van de bus en heb ik ze zelf deze bovenstaande ervaring gestuurd. Ik kreeg een mail terug dat de compensatie €75 euro was. €75 voor 6 dagen ellende, ik snap niet hoe je dat als redelijk kunt zien. Je snapt dat ik hier nooit meer terug kom en wil je alvast voorbereiden op de “service” van Busterrent.

Gehuurd:

Bestelbus

op 12-11-2021


10

Goede bus, geen moeilijk gedoe, duidelijke afspraken. En vooral eerlijk, als er een fout wordt gemaakt wordt deze zonder gedoe aangepast. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik kom hier zeker terug!

Gehuurd:

Bestelbus


9,0

Prima busje, rijdt prima. Afspraken waren ook prima voor elkaar. Alleen de borg kan sneller terug gestort worden.

Gehuurd:

Bestelbus

op 10-07-2021


10

telefonsich goed bereikbaar en er stond meteen een bus klaar op zondag. Super service.


10

Ik heb persoonlijk hele goede ervaringen met BusterRent. Niet alleen zijn ze betrouwbaar en snel. De klantenservice is gewoon kei goed! Wil je dus een busje huren als bedrijf of particulier? Dan moet je hier zijn. Het is ook nog eens spotgoedkoop! :-)


10

Zeer fijne en goedkope bus gehuurd. Vaste prijs en geen kilometerkosten. Een echte aanrader.


9,0

Fijn bedrijf om een bus te huren!!! Ik ben goed geholpen en de koffie was ook lekker

Details openingstijden

Afhalen tot 13:00 uur. Daarna tijden in overleg.

Bekijk ook andere aanbieders voor