Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Relexz

Contact

  • Dennendijk 35
  • 5453 RW Langenboom
  • 0486 436873
  • Website

Beoordeling

9,4
13 beoordelingen
Schrijf beoordeling
#} #}

Beoordelingen van Relexz

10

T. Herms uit Ede

Fijn contact gehad en de service en de stoelen waren perfect. Ook lagere prijs dan concurrent. Top service , kan niet anders zeggen.

10

Nicole van Gerwen uit Tilburg

Wij hebben ons elho team beloond met een relax momentje op de massagestoelen van Relexz. Dit is heel positief ontvangen. Heel comfortabel, ontspannen en vergelijkbaar met een massage door een masseur. Stoelen zijn netjes op tijd geleverd en helaas ook weer opgehaald :)

9,0

St. Sint Jozefoord uit Nuland

Zeer klantvriendelijk en flexible! Medewerkers hebben genoten van de massagestoel. Een aanrader!

10

kandinsky college uit Nijmegen

in het kader van de dag van de onderwijsmedewerker hebben we een paar dagen genoten van een massagestoel van Relexz. Erg goede service en flexibele houding, dus zeker aan te raden!

10

Elmar Deuss uit Grave

Ik heb al een aantal keer op verschillende stoelen kunnen proefzitten en ben erg enthousiast geworden, mede door de goede en fijne service. Ik zou er dan ook graag een een dag willen huren. Al met al, dé aanrader om te relaxen en natuurlijk je gezondheidsklachten te reduceren!

10

R. Meuleman HAN Nijmegen uit Nijmegen

Onlangs een week massagestoelen van RelexZ gehuurd voor de Healthy Week van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De stoelen zijn veelvuldig gebruikt door de studenten met veel positieve reacties tot gevolg. Een echte aanrader en het was een groot succesnummer van een geslaagde week. Goede service door RelexZ. netjes gebracht en opgehaald.

9,0

Wesselman Accountants uit Eindhoven

2 Stoelen gehuurd voor onze locaties in Eindhoven en Helmond. Onze medewerkers waren blij verrast en hebben genoten! Goede, vriendelijke en snelle service, RelexZ is zeker aan te raden.

8,0

BioXpert uit Schaijk

Stoel gehuurd bij RelexZ voor onze stand op de beurs. Duidelijk meer aandacht gekregen door de massagestoel. Het was een succes en zeker voor herhaling vatbaar. Fijne samenwerking en de goede service.

9,0

Anne-Marie en Judith uit Velp

Wij hebben een massagestoel gehuurd voor een beauty en wellnessdag voor onze gasten en bewoners. Na testen en goedkeuring van de fysiotherapeute zijn de mensen erin gegaan en deze hebben genoten! Alles werd goed uitgelegd en de service was prima! De prijs trouwens ook! Een echte aanrader!

9,0

H. van leeuwen uit Den Bosch

Aanrader, omdat alles netjes op tijd en snel was geregeld, ondanks dat we een beetje laat hadden gereserveerd(3 dagen tevoren) Goede service en prijs

9,0

Sjaak Smit uit Amsterdam

Stoel gehuurd voor een week. Keurig bezorgd en weer opgehaald op afgespreoken tijd. Kregen zelfs een dag extra, aangezien de chauffeur even in de file had gestaan. Klasse service!

9,0

S. Somai uit Utrecht

Betrouwbaar bedrijf die staat voor goede en snelle service. Ik heb daar laatst voor een groot zakelijk evenement de massagestoelen gehuurd en ik was zeer tervreden over de nette levering en vriendelijke service.

10

Hermans uit Middelaar

Ik heb een 10 gegeven vanwege de uitstekende service. we hebben de afspraak moeten verzetten en later het tijdstip maar alles werd netjes aangepast en de stoelen op de plaats gezet. Daarna hebben we uitgebreide uitleg gekregen. Vriendelijk en bekwaam personeel . Ik vind het daarom een aanrader.

#} #}

Schrijf een beoordeling

#} #}

Producten van Relexz

Informatie over Relexz

RelexZ is de leverancier van de beste massagestoelen, voor de laagste prijs!

Details openingstijden

Per mail en telefoon bereikbaar. Bezoek uitsluitend op afspraak. Bij interesse om een massagestoel te kopen kunnen wij ook bij u langs komen met onze demonstratie wagen!

Bezorgkosten

Prijs per kilometer; € 0,75 ct

Bezorginformatie

Afleveren De elektrische massagestoelen worden door RelexZ zelf afgeleverd. Daarnaast krijgt u uitgebreid uitleg over de werking van de massagestoel en al zijn mogelijkheden.